dd33

Ferie, en uge eller to i fuldkommen stilhed, i sommerhus ved havet eller på en strand i Tyrkiet? Måske ser du mere dig selv gå oppe i de norske fjelde, med telt på ryggen? Ferie kan betyde mange ting. PÅ ferien har vi endelig tid til at dyrke den motion, vi ellers ikke har tid til. Der findes mange måder at holde ferie på, se f.eks. https://multinasserne.dk, for gode ideer. 

Derfor bør du overveje at holde ferie i Danmark 

At holde ferie i Danmark kan måske lyde en smule kedeligt, og ikke nær så eksotisk som de græske sydhavsøer, men ferie i Danmark kan sagtens være spændende og fyldt med interessante ting at se. En måde at udnytte den danske sommer på, kunne være at tage hele familien med på camping. Camping er en god måde for de voksne at slappe af på, imens børnene lærer at socialisere med andre børn, som måske endda ikke taler samme sprog. På campingferier har man muligheden for at tage bilen, og kører ud til den nærmeste skov, og gå en lang tur.

Kuffert

Ferie kan gøres på mange måder 

Uanset hvilken ferieform du vælger, skal du blot sørge for at den passer til dig. Måske har du i virkeligheden mere lyst til at springe vinterferien over, for at kunne spare sammen til en længere rejse, til næste efterår? Overvej også at besøge vores tætte nabolande, som Tyskland, Sverige og Norge. I Sverige og Norge kan du roligt tage teltet og de gode vandrestøvler med, og bruge en uge i de friske fjelde. I Tyskland kan du også finde mange flotte vandreture, især i den sydlige del af landet, her finder man mange store, flotte skove. Tyskland er også en mulighed for at tage på storbyferie, hvor distancen ikke er alt for uoverskuelig. 

Ferien har altid været fyldt med dejlig kvalitetstid 

Uanset hvilken ferieform der passer dig, så er ferie dog lig med kvalitetstid, hvis man holder ferie sammen med andre mennesker. Tager man en uge i sommerhus men familien, er der her tid til at hygge sammen, med brætspil og lange gåture, ferien giver os den tid, som vi i hverdagen hungre sådan efter. Rejser vi afsted i længere tid med venner, eller familie, er dette også en fantastisk blanding af både spændende oplevelser, samt fantastisk kvalitetstid, med hinanden. 

Solhat

Hav opsparingen i orden 

Det kan være dyrt at tage på ferie. Mange overvejer ikke udgifterne ved en familieferie, men dette kan nemt komme til at koste meget. Ferier er noget, som kan gøres meget billigt, eller også kan man spendere en mindre formue på en lille uge, alt efter hvilken ferieform man vælger at benytte sig af. Ferier kan foregå i Danmark, eller de kan foregå sydpå. Vælger man en ferie sydpå, kan det nemt komme til at koste mere, end hvad en ferie i sommerhus ville have kostet. Det skal selvfølgelig ikke kun komme an på pengene, det sted man vælger at holde ferie. Har man lyst til at tage familien med sydpå, bør man gøre dette, så kan man altid spare op til ferien, og lægge lidt til side hver måned.