dd33

Med et utal af mennesker, der sveder, skifter tøj, hoster og rører ved alt udstyret, skal der gøres grundigt rent i et motionscenter. Står du med ansvaret, bør du huske at anvende engangshandsker for din egen skyld. På den måde undgår du nemlig at komme i kontakt med kropsvæsker, virus og bakterier, som gæsterne har efterladt i centeret.

rengøringsdame

Sørg for at beskytte dig selv, når du gør rent

Engangshandsken er en uundværlig hjælp i mange brancher, og den er særligt effektiv, hvis du skal gøre rent. En handske til engangsbrug er nemlig pakket og udviklet til at gøre hygiejneopgaver lette og effektive. Husk at bruge handsker, hvis du skal gøre rent steder, hvor mange mennesker kommer. På den måde kan du nemlig bedst beskytte dig mod andre menneskers skidt og bakterier.

Dine hænder vil takke dig

Udover at beskytte dig selv mod udefrakommende uhygiejniske ting, så beskytter du også dine hænder mod udtørring af vand og sæbe, hvis du anvender en handske, når du gør rent. Bruger I skrappe kemikalier til at gøre rent med, skal du også huske handskerne som beskyttelse. Skal du gøre rent længe ad gangen, kan du bruge et par bomuldshandsker indenunder plastikhandskerne. Bomuldshandskerne vil absorbere den fugt, der naturligt vil komme, så du ikke får svedige hænder.

Engangshandsker fås i et utal af udgaver

Du kan få handsker med og uden pudder. Hvis du køber uden pudder, eliminerer du endnu en sikkerhedsrisiko, hvis du vil være helt sikker på hygiejnen. Pudder gør dog selve det at tage handskerne af og på lettere. Hvis du allergisk overfor latex, kan du få latexfri handsker, så husk at gøre opmærksom på det, hvis du skal stå for fitnesscenterets rengøring.

Du kan få engangshandsker i alle størrelser, så sørg for, at du har den rette størrelse til rådighed. En for stor handske vil nemlig glide ned og gøre det let for vand og snavs at ramme dine hænder. Får du derimod en for lille handske, kan den lettere gå i stykker og føles ubehagelig at have på.

rengøringshandsker

Husk hygiejnen omkring brugen af engangshandsker

Selvom du tager et par engangshandsker på, betyder det ikke, at du automatisk er beskyttet mod de mange gæster i fitnesscenterets bakterier og skidt. Der er nemlig helt faste procedurer, du skal følge, hvis du skal bruge handskerne korrekt:

  • Brug en helt ny, tør og hel handske
  • Lad være med at have lange negle, ringe eller armbånd, der kan lave flænger i handsken
  • Skift hellere handsker ofte end sent og gerne mellem forskellige områder
  • Undgå at røre ydersiden af engangshandsken, når du tager den af og smider den ud

Følger du disse forholdsregler, får du alle fordelene ved at bruge handsker, når du gør rent i fitnesscenteret. 

Køb engangshandsker i bulk online

Hvis du hver dag står for rengøringen, kan det godt betale sig at have et lager af engangshandsker. Du kan nemlig let finde billige og gode engangshandsker online, så du har dem til rådighed, når der skal gøres rent. Sørg for at have den rette type og størrelse handsker på lager, så du ikke skal gå på kompromis med din egen sikkerhed på arbejdet.