dd33

Der er en stigende tendens til at tage på cykelferie i Danmark og det er derfor vigtigt at du forbereder dig selv, så du kan komme godt afsted i de danske omgivelser. Her har vi samlet 5 gode råd, så du kan få en god start på dit kommende eventyr.

1: Lav research & kend din destination

Inden du drager ud på dit eventyr, er det en god idé at have planlagt rejsen med gode seværdigheder og en route hvor du får opfyldt dine krav ift. hvad du ønsker at se og opleve på rejsen, hvilke pitstop, hvad siger vejrudsigten, hvor overnatningerne skal foregå og hvor du skal foretage dine indkøb i forhold til mad er også en vigtig del af planlæggelsen. Research er derfor en vigtig faktor for at komme godt fra start.

2: Vær realistisk i forhold til routen

Det er vigtigt at du ikke bliver for overmodig i forhold til routen du har planlagt, da man også har et par kg med som bagage og man har trods alt har ferie og man derfor også skal have en hyggelig, overkommelig og god tur uden den bliver for krævende. Man har også mulighed for at tage cyklen med i tog og busser og dermed godt komme længere væk fra hjemmet uden at skulle cykle hele vejen.

3: Hvordan pakker jeg cyklen bedst?

Dette er vigtigt for at din cykeltur bliver komfortabel, det kan godt være svært at pakke cyklen rigtigt, hvor du skal sætte dine ting på cyklen og hvordan man fordeler vægten. Du skal prøve at begrænse din bagage mest muligt og dermed anbefaler vi ikke at have mere end 5-10 kg med på turen. Det er bedst at fordele vægten med tasker på siden af cyklerne for at fordele vægten ordenligt, så cyklen står stabilt når du skal cykle langt. Dette er en vigtig faktor for at få en behagelig rejse. Alt efter om du vil sove i telt, eller overnatte på campingpladser, da der er mange måder at tage på cykelferie, skal du kun pakke det mest nødvendige og man kan altid købe ting hen ad vejen på turen.

4: Få det rigtige udstyr med på turen

Sikkerhed er den vigtigste faktor og vi opfordrer derfor stærkt at man selvfølgelig skal have cykelhjelm, cykel tøj, lygter og en cykel der er god til at cykle langt på. Hvis man ikke selv ejer en god cykel, er der mulighed for at låne flere steder. Det er dog også vigtigt at have regntøj med hvis man skulle være uheldig med vejret. Tasker til cyklen er et must.

Her har vi fundet en prisvenlig og god cykel-taske, hvis du mangler: https://lagersalg.dk/kategorier/BOI-cykeltaske-til-stangen

5: Nyd ferien og få en god oplevelse

Til sidst er det kun at huske at have det sjovt. Vi har selv opdaget mange seværdigheder i dele af landet, vi ikke plejer at komme i. Så derfor opfordrer vi til at cykle steder du ikke har været før. Vi håber du får en dejlig tur og kan bruge vores råd.