dd33

Motion er måske ikke det, som vi alle synes er lige sjovt, men det er nu engang rigtigt vigtigt. Det er godt for os, både fysisk såvel som mentalt, og der er mange danskere derude, som rigtigt gerne vil dyrke mere motion.

Hvis du er en af dem, så skal du altså blive ved med at læse! For de 4 følgende måder at dyrke motion på er:

  • Sjove og engagerende
  • Mulige at lave selv eller med andre
  • Åbne for fortolkning

Disse ting er vigtige, hvis du vil holde fast i motionen. Så hvad venter du på?

Dans det ud med de fine sko

I dag er det at danse ikke helt lige så populært, som det engang var. For der var engang, hvor dans var noget, som man bare brugte sin fritid på, også selvom man ikke nødvendigvis var særligt god til det.

Dans er særligt godt her, fordi du helt selv kan bestemme, hvordan det skal se ud, og hvilken musik det skal ske til. For nogle, så handler det om at danse hip hop i en sal, klassisk dans med en partner eller måske bare hoppe rundt derhjemme til nogle store hits.

Bowling

Skyd det ud med luftgeværet

Et luftgevær kan være lige præcis den rigtige løsning for dig, som skal dyrke mere motion – især, hvis det skal være udenfor.

For med et luftgevær, så kommer du ud og skal koncentrere dig om at ramme, hvilket faktisk kræver mere energi, end man lige tror. Dette er især godt for hjernen og det mentale helbred.

Denne form for aktivitet er også fantastisk, fordi der kan konkurreres på alverdens måder. Så hvis du gerne vil se, hvem der i vennegruppen eller familien skyder og sigter bedst, så er et luftgevær måske den bedste idé!

Bowl det ud på keglerne

Bowling er ikke noget af det, som de fleste forbinder med en motionstung sportsgren. Men det er faktisk vist, at man igennem et spil bowling kommer til at gå ret langt. Samtidig, så kommer man virkeligt til at tone bestemte muskler, så de bliver meget markerede senere hen.

Igen er bowling, som de førnævnte aktiviteter, fedt for dig, der gerne vil have muligheder. Du kan spille det selv eller med andre, og du kan selv bestemme, hvordan og hvorledes – hvornår og hvorhenne. Det er fantastisk med den form for frihed.

Par yoga

Balancer det ud med yoga

Yoga er en af de moderne aktiviteter, som virkeligt har taget verdenen med storm. For selvom den er tusindvis af år gammel, så er det først nu, at det er blevet et globalt fænomen.

Og yoga er fantastisk, fordi man ikke bare får mere styrke i muskler og led. Du bliver også mere smidig i forbindelse i dette, mens du også kommer til at slappe mere af.

Yoga kan du lave på hold, men der er også rig mulighed for at lave mange øvelserne derhjemme, når først du er kommet godt i gang. Det er altså en fantastisk måde at få brugt noget af al den energi, som du har!