dd33

Ser med herunder, for at finde ud af hvordan du kan øge julestemningen i december, og se samtidig også, hvordan du kan bruge en nissehue selv når det ikke er vinter. Vi giver dig nogle tips til at øge julestemningen og bringe mere glæde til dig selv og dine medborgere.

Mand med nissehue

Øg julestemningen når du træner

Det kunne utvivlsomt være sjovt og hyggeligt at øge julestemningen i fitnesscentret i december. Vi ser mange danskere øge julestemningen, hvad enten det er på arbejdspladsen, fitnesscentret eller i bilen. Men det kunne uden tvivl være fantastisk at se endnu flere gøre det. Vi foreslår, at du køber dig en nissehue til den hårde træning, og samtidig kan du spørge dine kammerater om de er med på ideen. Måske synes du, at det ville være lidt pinligt, men i sidste ende er det noget som vil bringe glæde og humor ind hos de fleste mennesker. At bære en nissehue i fitness er især en god ide, hvis dit fitnesscenter ikke har gjort det helt store ud af juledekorationen. 

Markér et halvt år til jul

Du kan også starte før – et helt halvt år før! Den 24. juni er den dato som markerer, at der er et halvt år til juleaften, og mange arbejdspladser, især supermarkeder, skaber mere fokus for hvert år, på at markere at der den 24. juni blot er seks måneder til juleaften. De fleste danskere elsker julen, og det er en tid hvor vi alle samles med vores kære og hvor synder tilgives. Det hele handler om familie, samvær og kærlighed. Dette kan mange danskere godt glemme i den travle hverdag vi alle har. Vi er så stressede og optagede af travlhed og præstation, at vi glemmer hinanden og kærligheden. Derfor er en markering, i hjertet af sommeren, en god påmindelse om netop dette. Så når datoen siger den 24. juni, så synes vi, at du kunne skabe en anderledes og glædelig stemning i dit fitnesscenter. Folk vil måske blive lidt overraskede, men så kan du jo altid forklare hvorfor – og tænk nu engang, hvis du fik startet en ny trend. 

Lav et nissehueløb med dine naboer

Hvis du bor i et hus på en villavej eller bor i en lejlighed, så kunne du måske iværksætte et nissehueløb for dig og dine naboer. Dette ville utvivlsomt øge julestemningen, og du kunne måske tilmed iværksætte en konkurrence – den der vinder løbet, får en julegave til en værdi af 300 eller kan bestemme om pengene skal gå til den danske julehjælp. Man har set disse nissehueløb førhen, men det er ikke så udbredt endnu. Vi ser det mest i udlandet. Derfor kan du være med til at starte en trend her i Danmark, hvor du kan brede julestemningen mere, for vi glemmer den ofte, selv i december, grundet den enorme travlhed på arbejdet, familielivet, studielivet, julegavekøb osv. Vi skal også huske julestemningen for vores egen skyld, for ofte føler vi, at december og juleaften flyver forbi os før vi kunne nå at nyde det, og det er en stor skam. 

Trænet mand med nissehue

Du kan finde et væld af nissehuer hos Billig-Billy

Hos Billig-Billy kan du naturligvis finde de klassiske nissehuer, men samtidig kan du også finde nissehuer med musik, blinkende lys og andre forskellige effekter. Der er noget for enhver smag, og du kan endda finde nissehuer til flasker. Du kan også finde forskellige størrelser, og alle nissehuer finder du til nogle yderst fine priser. Tjek det gode udvalg ud af nissehuer, og kom i gang med at skabe julestemningen. Vi kan aldrig få nok af julen.