dd33

Hvis man skal holde en polterabend, så er der mange ting, som man skal have styr på. Man skal fx finde ud af, hvad man skal lave til polterabenden, om der skal pyntes om, om den kommende brud eller gom skal klædes ud, og hvad man skal have at spise. 

pole dance

Klæd bruden eller gommen ud

Først skal man finde ud af, hvor det skal holdes henne. Man skal finde ud af, om det skal holdes derhjemme, eller om man skal tage ud til et sted, hvor man skal lave en aktivitet. Derefter skal man finde ud af, om den kommende brud eller gom skal klædes ud. Hvis det er en pige, der skal holdes polterabend for, så kan man vælge, at hun skal have et skærf på, hvor der står noget med kommende brud. Man kan også købe en hårbøjle med penisser på. Det er både sjovt og lidt pinligt for den kommende brud at skulle gå ud i offentligheden med sådan en på hovedet. Hvis det er en mand, der skal giftes, så vælger nogle at klæde manden ud i dametøj, som han skal gå i hele dagen.

Lav noget sjovt til polterabenden

Ved mange polterabender, vælger arrangøren af polterabenden ofte, at man skal lave noget sjovt. Det kan være noget med motion såsom pole dance. Det er en sjov og underholdende ting at lave til en polterabend. Der får man noget undervisning i, hvordan at man skal gøre. Der kan man få nogle sjove timer til at gå. Man kan også vælge at køre gokart. Det er ofte en populær aktivitet for mænd til en polterabend. Man kan også vælge, at man skal indspille en sang. Der kan både mændene og kvinderne være med. Til brylluppet kan man så afspille sangen, så alle gæsterne kan høre den. Man kan også vælge, at man skal bowle. Der kan man fx også mødes med mændene, hvis gommens polterabend bliver holdt samme dag, så kan man mødes til en omgang bowling. Derefter kan man gå videre i byen.

gocart kørsel

Skal man spise hjemme eller ude?

Man skal finde ud af, om man vil spise et sted, eller om man selv sørger for at lave maden derhjemme. Hvis man selv står for maden, så kan man vælge at lave en buffet med en masse forskellige retter.

Hvis man spiser derhjemme, så kan man vælge at pynte hjemmet op med fx konfetti, sjove balloner og fine servietter.