dd33

Når du er havnet her på bloggen, så er det måske, fordi du savner noget inspiration til sjov motion. Men det er også muligt, at du allerede har en masse idéer og bare synes, at det er et spændende emne. Så har du en værdifuld viden, som du kan dele med andre.

Fortæl andre om den sjove motion, du dyrker. Det kan være en enkelt sportsgren, du synes er rigtig sjov. Eller det kan være, at du prøver en masse forskellige ting af. Du kan fortælle det på en blog.

Dyrker du noget bestemt rigtig meget, så kan du dele din viden om det. Tester du forskellige sportsgrene, så kan du dele dine erfaringer. Uanset hvad du deler, så vil der være nogle derude, der kan få gavn af det. Det kan være, de savner inspiration til sjov motion.

Mand læser blog på tablet

Få læsere

Starter du en blog op, så vil du selvfølgelig gerne have nogle læsere. Skal du dele dine erfaringer med nogen, så skal der være nogen at dele dem med.

Skal en blog have læsere, så hjælper det gevaldigt på det, hvis den kan findes via søgemaskinerne. Hvis din blog dukker op, når folk googler noget om motion, så vil du få mange læsere.

Skal din blog figurere på søgemaskinerne – og et godt sted på søgemaskinerne – så skal der laves SEO på den. Det er en hel videnskab at lave SEO, så det kan være en god idé at få hjælp til det. Vælg den bedste SEO-konsulent, du kan finde. Så sørger vedkommende for, at du får en masse læsere.

Frøer dyrker yoga

Tjen penge

Måske bliver du bidt af det med at blogge. Ligesom du er bidt af at dyrke sjov motion. Så kan du få lidt mere ud af det og tjene nogle penge. Hvis du putter reklamer på din blog, så kan du tjene lidt penge på den.

Du kan fx tjene penge med Google Ads. Det kræver ikke en masse ekstra arbejde, men kan passe sig selv, når det først er sat op. Du kan endda få hjælp til at sætte det op. Find den bedste Google Ads konsulent, og få det startet godt op.