dd33

Vil du gerne tabe dig, er træning og motion et godt redskab. Når du dyrker motion i form af eksempelvis løb, gang, cykling eller noget helt fjerde, forbrænder du nemlig kalorier, og som du sikkert ved, er det netop vejen til at tabe sig. Så langt hen ad vejen er motion og almindelig sund kost en holdbar vej til tabte kilo. Men vil du gerne sætte ekstra fart på dit vægttab, kan du vælge at prøve en slankekur. Slankekure findes der mange af, og det kan være svært at vide, hvilken en man skal vælge. Men en kur, som mange har haft succes med, er ‘Slank på 3 uger’, der, som kurens navn antyder, lover dig et betydeligt vægttab på kun tre uger. Læs mere om kuren, og hvad den kan gøre for dig nedenfor.

Hvad er ‘Slank på 3 uger?’

’Slank på 3 uger’ er ikke kun en slankekur. Der er nemlig tale om et helstøbt vægttabsprogram, som både omfatter en træningsvejledning, en kostvejledning og en vejledning til din mentale indstilling og motivation.

Og det er ikke så lidt, kuren lover. Faktisk loves det, at programmet vil hjælpe dig til at tabe mere rent kropsfedt end nogen anden kur eller diæt. Nærmere bestemt loves det, at du vil tabe mellem 5 og 10 kg på bare tre uger – hvis du altså dedikerer dig til programmet. Det loves også, at du vil gå en til tre tøjstørrelser ned, at du vil få mindre appelsinhud, mere energi og forbedret kolesteroltal. Du kan også regne med en mindre talje. Faktisk kan du se frem til at tabe mellem 4 og 8 cm om netop taljen. Samtidig vil dine muskler blive mere tonede, du vil forbedre dit stofskifte og få sundere hud og hår. Fordelene er altså mange. Og sidst men ikke mindst så kan hele programmet fås til en meget fordelagtig pris. Alle kan altså være med. Så længe du har lyst til at dedikere dig til projektet.

Motion

Hvorfor vælge et vægttabsprogram?

Men hvorfor i det hele taget vælge et vægttabsprogram som ‘Slank på 3 uger’? Et vægttabsprogram er for dig, der kan og vil arbejde målrettet for at tabe dig, og som ikke føler, at den indsats, du gør nu, rykker nok for dig.

Netop ‘Slank på 3 uger’ lover hurtige resultater, og det kan virke ekstremt motiverende, hvis man længe har oplevet, at tallet på vægten er gået i stå.