dd33

Dette indhold er sponsoreret

Fysisk aktivitet er utrolig vigtigt, hvis du ønsker at skabe en sund livsstil. Men træningen kan også overdrives til en grad, hvor der er brug for behandling af en opstået skade. Når skaden er opstået søger mange hjælp hos en fysioterapeut, som hurtigt kan hjælpe med at behandle årsagerne til smerterne. Leder du f.eks. efter en fysioterapeut i køge området, så har Køge Bugt Ryg og Knæcenter flere forskellige klinikker. Deres fysioterapeuter er specialiserede I at hjælpe sine patienter af med smerterne, og har altid mennesket i centrum.

En fysioterapeut med mennesket i centrum

Køge Bugt Ryg- og Knæcenteret, også bare omtalt som Ryg og Knæcenteret, ønsker altid at skabe en helbredende, personlig og sammenhængende behandling med patienten i centrum. Hos Ryg og Knæcenteret lægger de stor vægt på at deres patienter bliver hørt, set og taget alvorligt, og du kan derfor altid forvente nærvær og god service. Alle skader er forskellige, og derfor skal der tages højde for individuelle behov.

At finde en dygtig fysioterapeut kan være en svær proces, men med sine specialiserede fysioterapeuter kan Ryg og Knæcenteret afhjælpe de fleste smerter. De har særlig ekspertise inden for ryglidelser, slidgigt, kvinde problematikker, spædbørn og sportsskader. Men uanset hvilken skade du har pådraget dig, så vil du altid komme i et skræddersyet behandlingsforløb. Et behandlingsforløb vil ofte inkludere en kombination af manuelle behandlingsteknikker, massage og styrketræning / aktivering af relevante muskelgrupper.

Fysioterapi beskrevet

Fysioterapi handler om at behandle skader og gener i musklerne, så du kan leve et smertefrit liv uden problemstillinger med kroppen. Fysioterapi består ofte af en kombination af mobiliseringsteknikker, fysiske træningsøvelser og massage behandling, hvilket tilsammen har til formål at opnå den hurtigste heling af din skade. Ryg og knæcenteret i Køge er bygget på fundamentet om at gøre en forskel være først på viden, hvilket har givet dem en status som en af landets dygtigste klinikker indenfor smertebehandling.

Udover skadesbehandling kan fysioterapi klinikker også bruges til skadesforebyggende træning. Fysioterapi kan hjælpe dig af med skader, men hvad hvis det kunne hjælpe dig med aldrig at få en skade? Med skadesforebyggende træning, styrker du de muskler som du bruger I din sport, og studier viser at du kan nedsætte risikoen for skader markant med skadesforbyggende træning. Dette kan både bruges af almindelige motionister, men i særdeleshed hos professionelle atleter.

Fordelene ved fysioterapi

Fordelene ved fysioterapi er mange. Men de mest fremhævende fordele ved fysioterapi er, at det kan reducere inflammation i led, opstarter en helingsproces, optimerer fysisk ydeevne og lindre smerter i kroppen. Står du derfor og leder efter fysioterapi i Køge, så kunne en konsultation hos Ryg og Knæcenteret være en rigtig god idé.