dd33

Når man tager ud og træner, så er det vigtigt at huske at sikre sig, at ens værdigenstande bliver passet ordentligt på. Det gælder alt fra nøgler til smykker til telefonen. For der findes ikke noget, som kan tage glæde af en god omgang træning, end det at opdage at en af disse ting er blevet væk, tabt eller stjålet. Så sikre dig at de er udenfor rækkevidde både for personer med lange fingre, men også for uheldige ulykker. 

sikker opbevaring

Uden nøgle duer helten ikke 

Hvis du ofte tager bilen hen til der hvor du træner eller dyrker sport, hvorvidt det er et træningscenter eller det bedste sted til vinterbadning er ligegyldigt. Husker du så at overveje, hvor du lægger sådan noget som din bilnøgle? Hvis du for eksempel er nede ved vandet for at få dig en dukkert, har du så bare dine værdigenstande til at ligge på badebroen. Her er de i høj risiko for at ryge ud over kanten og forsvinde ned i dybet eller blive snuppet af en uvenlig forbipasserende. Skulle noget sådan ske, vil du måske pludselig stå uden dine nøgler til bilen og derfor få brug for hjælp til oplukning af bil

Det dejlige sus, du lige har fået af at springe i det kolde vand, er nu gevaldigt aftaget, og alle endorfinerne i kroppen er forsvundet. For det eneste du kan tænke på er at skal til at finde en måde at få din bil låst op igen – se mere her

Hvis du tager hen i et center for at træne eller gå til noget holdsport, så husk at få dine ting låst forsvarligt inde i de rumme der ofte er til rådighed i omklædningsrummet. Sørg derefter også for at passe rigtig godt på nøglen til dette rum, så du ikke efter din træning, skal til at finde frem til en vicevært eller lignende, som kan befri dine værdigenstande. Fordi du har tabt nøglen og ikke kan finde den. 

Alle sådanne situationer tager tid fra din dag, så du måske ender med at komme for sent til andre gøremål, du havde for denne dag, og som du langt hellere ville have brugt din tid og penge på. 

lomme uden nøgle