dd33

Siden corona-pandemien ramte, er der sket en stigning i hjemmetræning. Først og fremmest fordi fælles sportsaktiviteter og fitnesscentre lukkede, men også fordi isolation blev en realitet. Hertil gik det op for mange, hvor skønt og endda let det er, blot at snuppe træningen hjemme – men også hvor vigtigt det er, at indretningen er praktisk, at møblementet er solidt og kan holde til anden anvendelse end først tænkt – for eksempel et robust plankebord.

Brug bordet til computerstøtte, mens du er aktiv

Praktikalitet og fordomme

I mange ører lyder ordet ”praktisk” måske en anelse kedeligt, men det behøver det bestemt ikke at være. Det kan også være smukt, trendy og vildt eftertragtet. Se bare på fænomenet plankeborde! Du kan stort set ikke træde ind i et moderne hjem uden at støde på sådan et. Udover at de er unikke med deres mange årringe og former, kan de også holde til noget. Hvilket er super vigtigt, hvis det skal kunne anvendes i forbindelse med motion – i hverdagen i det hele taget.

Brug dit plankebord til træningen

Hvis du er sikker på, at bordet kan holde din vægt, er det et godt møbel til blandt andet styrketræning og udstrækning. Ved styrke skal du blot sørge for, at bordet hviler op ad en væg, så det ikke flytter sig, når du læner dig op ad det. Hvis du skal strække ben ud, har bordet også en helt perfekt højde til at svinge dem op på pladen. Det vil tilmed øge din smidighed! Et plankebord, fordi det er designet af et materiale så sejlivet som træ, er bare en god ide, hvis du altså ikke allerede besidder et.

nyd en grøn smoothie ved bordet efter træning og udstrækning

Byd naturen og personligheden indenfor

Et sådant bord er dog ikke kun perfekt til træningen, fordi det vægtmæssigt kan holde til noget. Det er også perfekt til hverdagens krummer eller weekendens farver – det kan nemlig klare lidt af hvert. Og så er det bare super smukt. Så længe noget er lavet af træ, er det tilmed altid sikret en vis unikhed. Så selvom ”alle nordiske hjem har et spisebord af træ,” så er der ingen af disse, der i sidste ende er ens. Det vil således bringe et strejf af personlighed og praktikalitet ind i hjemmet – en glæde, du garanteret ikke vil være foruden. Du kan med fordel besøge https://plankebord.dk/ for mere inspiration eller indsigt i det alsidige møbel.

Udover personlighed bringer træ også en smule af naturen indendørs. Det repræsenterer norden, så snart der køres blot en anelse ud af byerne. En perfekt lille påmindelse af, hvor vi stammer fra, hvad vi har fået og hvad vi skal passe på. Et sådant bord er altså utroligt mange ting på samme tid. Uanset om du under isolationen har fundet dig selv med flere snacks eller drinks ved bordet, om du har lært at strikke eller fundet kærligheden ved hjemmetræning. Sidstnævnte gør nemlig også, at du ikke skal tænke over transport, samtidig med at du forbliver i din komfort-zone og indenfor trygge rammer. Nøjagtigt som motion bør være.