dd33

Har du altid drømt om at blive personlig træner? Det kan være, at du ønsker en sidebeskæftigelse ved siden af dit rigtige job, og hvis du elsker at træne, er det bestemt oplagt at forfølge denne drøm. Som personlig træner hjælper du ikke bare andre med at komme i form, du vil også blive mere motiveret til selv at bruge flere kræfter på din træning. 

Det større drive efter at forbedre din egen styrke og kondition vil dybest forårsages af, at du gerne vil give dine klienter et godt indtryk af din træning og dine metoder. Man kan med andre ord sige, at du reklamerer for dig selv.

bodybuilding

Fordelen ved at være personlig træner

Du vil ikke fortryde at investere i et uddannelsesforløb som personlig træner. Et sådant forløb behøver ikke vare mere end et par måneder og kan som regel sagtens tages ved siden af dit studie eller dit nuværende job. Når du først har fået dit certifikat, er der et væld af jobs i fitnesscentre, du kan ansøge om. 

Du kan også vælge at starte din egen praksis, hvor du opererer som personlig træner for private personer. Dette kan være ganske profitabelt og kan i mange tilfælde gennemføres under meget fleksible arbejdsvilkår. Da du med andre ord er din egen chef, bestemmer du selv, hvor mange timer om ugen, du vil arbejde samt hvornår og hvordan.

Brug sociale medier

Det er i dag lettere end nogensinde før at starte sit eget fitnessbrand som personlig træner via de sociale medier. Facebook og Instagram er begge glimrende muligheder i forbindelse med at promovere dig selv og dit virke, og du når let ud til mange mennesker. 

Så længe du fremstår troværdig og professionel, vil du utvivlsomt opleve en stor efterspørgsel efter din viden og den hjælp, du kan tilbyde andre. Med lidt kløgtig brug af eksempelvis Facebooks Ads og brug af de rigtige hashtags på Instagram, vil du også hurtigt kunne udvide din virksomhed med salg af træningsartikler.

atlet

Sælg dine egne produkter

Du kan som personlig træner styrke dit brand ved for eksempel at sælge T-shirts med dit unikke logo på. Dette er en fremragende måde at skabe såkaldt ’brand awarenes’ (opmærksomhed omkring dit brand), og jo flere der bruger dine T-shirts, jo flere vil sandsynligvis komme til at kende til dig. 

Fordelen ved dette er, at du kan tage en højere pris per træningssession, hvis du er tilstrækkeligt efterspurgt. Du kan bestille din første levering af personliggjorte T-shirts med dit eget logo på https://koala.dk/shop/med-logo-6s1.html.