dd33

For mange kan det være svært at finde motivationen til at træne, når man er på ferie. Det kan hurtigt føles som en byrde, og noget der ikke hører til, når man egentlig bare skal slappe af. Du kan dog sagtens holde fast i træningen, mens du er på ferie, der er nemlig masser af muligheder.

Find et hotel med et fitnesscenter

Det er faktisk blevet helt moderne at træne, mens man er på ferie. Derfor findes der mange hoteller, der har et fitnesscenter til rådighed. Nogle steder skal man betale pr. gang, men det kan også inkluderes i prisen. Du kan også på en afbudsrejse finde et lækkert hotel med træningscenter. Det er super nemt at kombinere afslapningsferien med at få rørt sig lidt. Faktisk kan du bare bruge din normale rutine, for de fleste træningscentre ligner dem, vi har derhjemme.

Hop på cyklen

Er du på charterferie sydpå, er der garanteret en super flot udsigt, som du bare må se. Hop på cyklen og få set dig omkring. Det kan hurtigt blive en anstrengende og hård tur, men omgivelserne er det værd, og så får du også forbrændt en masse kalorier, selvom du ikke tænker over det.

Du kan også sagtens gå en længere tur. Når man går, forbrænder man også en masse kalorier. Der behøves nødvendigvis ikke at være stigning på. Du kan blot gå en tur nede i byen eller tage på det lokale marked. Er det dog ikke nok, er der intet, der burde stoppe dig for at spænde løbeskoene og komme afsted. Husk dog, at det sydpå kan blive rigtig varmt. Løb derfor tidligt om morgen eller sent på aften, når solen ikke er så stærk.

Få svømmet en masse

Det er efterhånden standard, at de fleste hoteller har en pool, man kan hoppe i. Pak derfor badedragten og få svømmet en masse. Helt populær bliver du nok ikke, hvis du bruger poolen som din egen træningsbane til at lære at svømme endnu hurtigere. Lidt har dog også ret, så svøm lidt rundt og nyd livet, så generer du heller ikke andre.

Du kan også prøve et vandaerobic hold. Det skulle være godt for sindet samtidig med, at det styrker din blodcirkulation og kredsløbssystemet. Vandaerobic er også godt, hvis man har en skade og ikke vil overbelaste noget, da det foregår i vand. Øvelserne består af klassikkere som squats, høje knæløft og hop, som vi også ser udenfor svømmebassinet. Vandet giver dog bare den ekstra modstand, og det kan derfor være rigtig hårdt at dyrke vandaerobic.

Prøv noget nyt

Du kan også give dig i kast med noget helt nyt eksempelvis surfing. Flere afbudsrejser går til destinationer, hvor surfing er meget populært og tilgængeligt for nybegyndere. Du behøves ikke engang selv at have et surfbræt, de kan lejes ved områderne. Sporten skulle være rigtig nem at lære.

Der er også mulighed for at bruge wind- og kitesurfing, der begge er lidt mere avancerede end almindelig surfing. Det kan dog være, du bliver bidt af det hele.