dd33

Vidste du, at du forbrænder stort set lige så mange kalorier under sex, som hvis du løber en kilometer? Det er sjovt, for sex føles slet ikke så hårdt som at løbe, gør det vel? Sex er både sjovt og sundt. Det frigiver masser af endorfiner og jo mere sex du har med din partner, jo bedre og sjovere vil i ofte også have det sammen. 

mand_løber

Savner I inspiration til jeres sexliv? 

Sex er en naturlig og dejlig ting af et parforhold. Ofte har par masser af hed sex i starten af deres forhold. Men selv for de bedste par kan sexlivet gå hen og blive rutinepræget og det bliver hurtigt kedeligt. Hvis I savner spænding og inspiration i jeres sexliv, kan I se en sexfilm sammen. Her vil I muligvis kunne se nye stillinger I ikke har prøvet før. Ligesom med alt andet, kan man sagtens hente inspiration til sit sexliv og få masser af ny sjov ud af det. Når I afprøver nye stillinger sammen, bruger I formentlig også nogle muskler I ikke er vant til at bruge og på den måde træner i jeres kroppe på en ny måde. I får altså både mere sjov ud af det og trænet jeres kroppe. Så er I nået til to ryk og en aflevering i jeres sexliv, så kom endelig i gang med at hente inspiration andre steder, fx med sexfilm. Det vil give jer masser af godt, både personligt og som par. 

mand_kvinde

Lav jeres egen film 

Når I har set et par sexfilm sammen, så har I måske lyst til at prøve kræfter med at lave en selv. Det kan også give jer en masse inspiration at se jer selv. Når I har lavet jeres egen film, kan I jo vælge om den skal lægges op online. Så andre par kan få glæde af jeres film, som I har fået glæde af andres. I kan sagtens sørge for at filme så man ikke kan se jeres ansigter hvis I ikke vil blive genkendt.