dd33

Hvis du længe har gået og drømt om en BMW X1 E84, men hverken har haft pengene eller modet til at kaste dig ud i en handel, bør du læse med her. Her kan du nemlig finde tips og tricks til, hvordan du for eksempel tager et billån, og hvad du skal vide om den bil, du går og drømmer om. 

Læs med nedenfor, og bliv endnu klogere på bilmarkedet.

Bil-trafik

Det skal du vide om BMW X1 E84

BMW X1 kom på markedet i 2009 og er netop én af de biler, der er svære at få øjnene fra. Modellen kaldes også en luksus-crossover SUV, hvor den var på markedet i årene 2009-2015. Siden da er den faktisk blevet erstattet af en nyere model – BMW X1 F48. De to biler ligner hinanden, men adskiller sig også fra hinanden ud fra nogle specifikke ting. Dem kan du læse mere om herunder.

Fælles for de to biler er blandt andet dækkene. Den første model kunne enten fås med baghjulstrukken eller firehjulstrukken, hvorimod den nye model som udgangspunkt blev lavet som forhjulstrukket. Desværre er den gamle model gået af markedet, og derfor kan du ikke længere købe den fra ny. Til gengæld har du mulighed for at få et prøvekig på den nye model, hvor du hurtigt kan vurdere, hvad du synes om den. Fordelen er helt klart, at modellen faktisk har mere benplads, end den gamle model havde – generelt er den mere rummelig at sidde i. 

Forretning-underskrift

Sådan tager du et billån

Det er klart, at BMW’en ikke er i den helt billige ende af prisklassen. Derfor kræver det højest tænkeligt, at du skal ud at tage et billån for at kunne investere i bilen. Der findes mange muligheder inden for billån – ligesom der er inden for alle andre lån. Du har enten mulighed for at tage lånet i din bank, hos bilforhandleren eller hos et eksternt finansieringsfirma. Valget er dit, og du afgør selv, hvad der er nemmest for dig. Der er både fordele i at tage lånet hos den ene eller den anden, men det er først og fremmest en god idé at undersøge de forskellige muligheder inden.

Hvis du vælger et eksternt finansieringsfirma, har du helt selv mulighed for netop at undersøge fordelene og ulemperne inden. Et bilkøb er som nævnt en stor investering – særligt hvis du har forelsket dig i BMW’en. Her kan du få pengene overført, ligeså snart du har besluttet dig for en låneudbydere og er blevet godkendt. På den måde slipper du for samtaler i banken eller hurtige beslutninger hos en bilforhandler. Du kan læse meget mere her.