dd33

Det er ikke nogen hemmelighed, at motion er godt. Tværtimod får vi ofte dårlig samvittighed over, at vi ikke dyrker det nok, fordi vi på den ene eller anden måde hele tiden bliver mindet om det. Tricket er at gøre det til mere end noget, du bare skal have overstået for at slippe af med den dårlige samvittighed. Det skal også være sjovt.

Kom ud i naturen

De fleste mennesker elsker at tilbringe tid i naturen, men i en travl og presset hverdag, er det ikke alle, der føler, at de har tid nok. Der er så mange ting, vi skal nå. At dyrke motion er en oplagt måde også at komme ud i naturen og den friske luft på. Der findes næsten ikke den aktivitet, som du ikke kan tage med ud i naturen. To fluer med et smæk om man så må sige. I dag er der desuden etableret flere og flere træningsstationer i det fri, der som regel er til fri afbenyttelse. Der er altså masser af muligheder for at dyrke forskellige typer motion uden døre. Om det er sommer eller vinter, forår eller efterår – naturen står altid klar til at give dig et friskt pust. 

Løbetur

Motion behøver ikke at foregå solo

Har du svært ved at komme af sted alene, skal det ikke afholde dig fra at komme i gang med træningen. Det behøver ikke at være en soloforestilling, og der kan være mange fordele ved at gøre det sammen med andre. På den måde er man ikke alene om at finde på ting at lave, og man har hinanden til at sørge for den gode stemning. Så ring til din ven eller meld dig ind i en gruppe og lad det gode venskab sætte gang i pulsen. 

En kur mod stress

I helt gamle dage var det at være stresset forbundet med konkrete livsfare. Når kroppen bliver stresset forbereder den sig derfor, som var den truet på livet. Også selvom det er nogle helt andre type af farer, der præger vores hverdag i dag. Derfor er det vigtigt at huske at koble af engang imellem, f.eks. ved at huske at dyrke motion. Når kroppen er i livsfare, forsøger den som regel at flygte, hvorfor f.eks. det at løbe kan have en afstressende effekt. På den måde kan du komme ned i gear ved at komme op i gear. Føler du dig stresset, eller har du brug for at koble af i en travl hverdag, er motion derfor den perfekte løsning. 

Kajak

Andre måder at slappe af på

Har du brug for et break fra motionen, findes der naturligvis også andre måder at slappe af på. Et godt spil er én mulighed. Trænger du f.eks. til at få pulsen op ved hjælp af god underholdning, bør du tjekke Casinosystem.dk med det samme. Her finder du sjove spil, samtidig med at du har gode muligheder for at tjene penge. Det er med andre ord en ren og skær win-win-situation. Hvad venter du på? Tag chancen og se, om i dag er din heldige dag.