dd33

Vi tager et kig på, hvad der er den sjoveste form for motion, som kan gavne dig og give dig en masse på flere forskellige måder.

Forestil dig, at du kan kombinere motion og det at nyde noget i særklasse. Forestil dig, at du kan forbedre din kondition, mens du giver den gas og får en vidunderlig følelse i kroppen. Det kan lade sig gøre, hvis du har sex med din partner og du gør det på så voldsom facon som muligt. Jo mere, du går til den, jo mere udholdende skal du være. Der skal være gang i den, og du må ikke give slip. Fortsæt, og du skal blive ved. Det kan være hårdt til tider, fordi konditionen ikke er til det. Men du behøver ikke at fortvivle, for du kommer hurtigt i form, mens du giver den gas og har sex i et meget hurtigt tempo.

intim motion

At motionere er ikke kun i et fitnesscenter

Det at motionere sker ikke kun, når du er i et fitnesscenter. Du kan betragte din kæreste som lidt af et motionscenter, når du skal have sex med hende. Der vil være rig mulighed for at give hende en ordentlig tur af en omgang, som også vil være udfordrende for dig. Det er ikke alle mænd, der bare kan trave derudaf, uden at de ikke bliver forpustede. Derfor er det naturligt at konstatere, at motion ikke kun finder sted i fitnesscentre eller på sportsbaner – det kan sagtens finde sted derhjemme i din seng.

Et godt stykke legetøj skal være forspillet inden sengens motionscenter

Som når du er i et fitnesscenter, er det vigtigt, at du får varmet lidt op. Det er afgørende, fordi det gør musklerne klar til det, der venter. Med din sexpartner er du sikret, at der vil blive åbnet op for sluserne, således at der kan skabes orgasmer hos din partner. Derudover er det også en god måde at gøre klar dig klar til fitnesscenteret, som vil være at skulle have intenst samleje med din sexpartner. Hvis du går ind på https://purelust.dk/, vil du hurtigt finde en masse gode muligheder til, hvad der kan laves af gode opvarmningsmuligheder. Der er så mange interessante ting at vælge mellem, at du vil blive overrasket over udvalget.

sjov motion

Sådan kan du også bruge det frække liv til at træne din krop

Det er ikke kun konditionen, der kan trænes og holdes ved lige, når du dyrker sex. Nu afhænger det selvfølgelig lidt af, hvor langt du vil gå med din træning, men du kan eksempelvis løfte din partner op, således at vedkommende bliver taget op af en væg. Du kan også – hvis ikke du føler dig stærk nok til at holde din partner op af væggen – løfte din partner ind i sengen fra døren.

Side: Bliv klogere på, hvordan du kan kombinere eufori og træning.

Meta: Vi tager et kig på, hvordan du kan kombinere det allersjoveste med træning af kondition og muskler. Det er ikke nødvendigvis vildt tidskrævende.