dd33

Træning kan til tider godt blive en noget dyr hobby. Ligegyldigt om det er tøj eller træningsmaskiner man drømmer om, så er det højst sandsynligt ret så dyrt. Når der handler om ens hobby, vil man jo også gerne købe noget af god kvalitet, og ikke altid gå efter det billigste af det billigste. 

Det er heller ikke altid tålmodigheden lige rækker til den helt store opsparing. Man kan trodsalt kun lægge de penge til side som man har råd til at undvære den måned, og især hvis du er student el.lign., er det sjældent ret mange penge man kan leve foruden.
Det kan derfor godt komme til at tage rigtig lang tid hvis man gerne vil spare op. Der findes dog heldigvis hurtigere måde at få pengene på kontoen, eller få råd til noget nyt træningsudstyr. 

få råd til det du drømmer om

Det hurtigste lån er et kviklån

At tage et lån vil altid være den hurtigste vej til penge. Mellem lån vil det allerhurtigste lån dog altid være et kviklån. Du får ofte svar inden for få minutter, og hele ansøgningsprocessen foregår anonymt online. 

Et kviklån foregår via en ekstern låneudbyder udenom banken, og det er blandt andet af denne grund, at ansøgningsprocessen går så hurtigt. Et kviklån er så til gengæld også, i hvert fald sammenlignet med banklån, en del dyrere i længden. 

Det er derfor vigtigt at du læser op på de individuelle former for kviklån, inden du beslutter dig. 

Er du lige fyldt 18 og ønsker at tage et lån til noget nyt træningsudstyr, er dette skam en meget reel mulighed. Der findes nemlig flere forskellige former for kviklån til 18 årige, som kan være til gavn for den studerende der har brug for lidt ekstra lommepenge. 

Køb det genbrugt og spar gode penge

En god måde hvorpå du kan få noget nyt træningsudstyr til gode penge, er ved at købe det genbrugt. Der findes en masse online ’loppemarkeder’, hvori almindelige mennesker kan sælge det træningsudstyr som de ikke længere bruger. 

Du kan endda være så heldig at finde helt ubrugt træningsudstyr til en lavere pris end det ville koste i en butik. På den måde kan du pludselig få råd til alt det træningsudstyr, som du ellers ikke ville have haft råd til, hvis du købte det i en butik. 

På samme tid så hjælper genbrug også miljøet, da det betyder at alt mulig træningsudstyr der ellers sagtens stadig kan bruges, ikke bliver smidt ud og vi skal udlede en masse CO2 i vores forsøg på at nedbryde det. 

Det er altså noget af en win-win situation. 

genbrug

Ønsk dig det i gave

Virker ingen af de ovenstående muligheder som noget for dig, er det altid en mulighed at ønske sig træningsudstyr i gave. Du kan trodsalt ikke få det meget mere billigt, end at få det gratis. 

Det kan altid være et forsøg værd at skrive det på ønskelisten, og så må du bare krydse fingre og tæer for at du enten på din fødselsdag eller juleaften, kan få lov til at pakke det træningsudstyr ud, som du altid har ønsket dig.