dd33

Du tænker måske, at motion er for dem, der kan lide at svede, tage løbesko på, og gå i stramtsiddende tøj, der bare overhovedet ikke er dig. Her tager du fejl, for motion er faktisk utrolig mange ting.

Du kan fx opnå en god motionering ved at tage en god gammeldags gåtur. Det vil derfor sige, at dig med det aktive arbejde også oplever at motionere hver dag, selvom det er med sikkerhedssko på og ikke kondisko. 

Rengøring

Begynd lejlighedsprojektet og få bevægelse med 

Er du ejer af en etageejendom, og har du meget på paletten, som gør, at du måske ikke har så meget tid til andet end dine lejligheder? Så er det det rette sted, som du er kommet hen.

Du kan nemlig sagtens få lagt noget bevægelse og sjov motion ind i din travle hverdag, fordi du netop kan lave projekter, såsom oprydning af baggården, istandsættelse af lejligheder osv., som er bevægelse og motion.

ideer til sommerprojekter til din etageejendom ved at være kreativ, og så vil du helt naturligt også komme i gang med motionen, fordi du hele tiden holder dig selv aktiv. 

Tag dig af det praktiske

Her kan du som sagt både rydde op i baggården, så du både får frisk luft, samtidig med at det er en god måde at bevæge sig på. Derudover kan du også gøre trappeopgangen ren, så du netop får gået op og ned af trapperne. Det er både sjovt og praktisk. 

Mand fejer

Elevator-projektet sætter gang i det hele 

Nu er det jo trapperne, der skaber bevægelse, og som presser os til at motionere mere, men når du har en etageejendom, er det vigtigt at have elevatorer. Det er det, fordi du med en elevator gør det lettere ved indflytning for ældre og børnefamilier. 

Dette er også et sjovt projekt, som kan sætte gang i bevægelsen hos dig, fordi du netop kommer ud og laver noget praktisk. Der er det helt okay at få pulsen op med sikkerhedsskoene på. 

Lejligheder med elevatorer er derfor endnu en god investering for dig med etageejendomme og for dit helbred, idet projektet får dig ud i at dyrke sjov motion.