dd33

Motion er vigtigt, og når man er løber i Danmark, så handler det om at være fleksibel. Vejret er nemlig ikke altid lige spændende, og derfor kan det være godt at finde nogle måder der gør det nemmere at løbe lige meget om det regner elle blæser. Man kan sagtens fortsætte med at løbe regelmæssigt om vinteren, og man kan vælge at fortsætte løbeturene udenfor, eller man kan anskaffe sig et løbebånd der gør det nemmere at løbe ofte. 

udstyr fitness

Tjek en test af løbebånd 

Der er mange fordele ved at have sit eget løbebånd, og man kan finde disse maskiner i mange forskellige prisklasser. En løbebånd test kan gøre dig klogere på hvilken variant der passer til dine behov, og testen kan være en god måde at komme i gang med at finde ud af om løbebånd er noget for dig. Der er relativt stor forskel på at løbe udenfor, og at løbe på et løbebånd. Begge dele giver god motion, men løbebånd har ikke altid det samme modstandsniveau som almindeligt udendørs terræn. Anskaffer du dig et mere avanceret løbebånd, så vil du kunne få en mere realistisk oplevelse, da du vil kunne justere hældning samt andre variabler der kan give dig en fantastisk løbeoplevelse. 

Dæk hænder og hoved når du løber udenfor 

Løbebånd er smarte og har mange fordele, men det er ikke noget som kan lokke alle. Nogle løbere er puristiske når det kommer til at løbe udenfor, og de vil derfor ikke give op på den ægte udendørs løbetur, selvom det er vinter og koldt. Man kan også sagtens fortsætte de udendørs løbeture trods vejret, og mange finder det også mere behageligt at løbe i det kølige vejr. Man bør dog huske at dække sine ører når man løber i kulden, så man ikke ender med at få en ubehagelig infektion. Løb også med handsker for at beskytte din hud mod den kolde og tørre luft. 

 træning vægte

Lav et fitnesscenter i garagen

Der er mange måder at motionere, og løb kan være noget af det bedste for konditionen. Mangler du lidt variation i din motion, så lav for eksempel et lille fitnesscenter i garagen eller et andet sted med god plads i dit hjem. Man behøver ingen store maskiner for at kunne få sin motion, da nogle håndvægte og at løbebånd alene kan give dig en god balance imellem styrketræning og konditionstræning.