dd33

Det er vigtigt, at der er en god balance mellem din krop og dit sind. Den balance kan være svær at finde, og du kan stræbe efter at opnå den på flere måder. En god vej til at finde sådan en god balance er ved at dyrke yoga. Yoga kan dyrkes på mange niveauer, og der findes flere grene af yoga.

Om du er nybegynder eller en dreven yogi, så vil der altid være udfordringer af finde, når du dyrker yoga regelmæssigt. Du kan selv lave nogle øvelser hjemme på stuegulvet, eller du kan tage den helt derud, hvor du tager på en yogarejse til et eksotisk sted i Østen. Og så er der alle levels derimellem.

Lad yogamusikken guide dine øvelser

Hvis du går til yoga, så vil det ofte være sådan, at det er instruktørens stemme, der guider dig igennem øvelserne. Det kan også være en kombination af stemmen, stilhed og noget særligt yogamusik, der guider dig igennem seancen. Hovedsagen er, at du bruger tid og koncentration i forbindelse med de særlige yogaøvelser.

Musikken kan også bruges, når du træner selv. Den kan støtte dig i langsomheden og i, hvor længe du skal holde en stilling. Den kan også understøtte dit åndedræt og den nærmest meditative tilstand, du kan komme i, når du dyrker yoga.

Yoga kan laves allevegne

Yogaøvelser kræver ikke ret meget plads, og det kræver heller ikke ret meget udstyr. Har du en yogamåtte, så behøver du ikke meget andet for at kunne lave dine øvelser. Du behøver derfor ikke mere plads, end at yogamåtten lige kan være der.

Du kan lave yogaøvelser derhjemme, du kan gå på et yogahold, du kan dyrke yoga i det fri – du kan faktisk lave dine øvelser, hvor det skal være. Det gør det til en meget fleksibel træningsform. Du kan tage din måtte med derhen, hvor du har lyst til at lave øvelserne og træne de gode egenskaber som:

  • Styrke
  • Udholdenhed
  • Koncentration
  • Den indre ro

Alle sammen egenskaber, som er medvirkende til at få den rette balance mellem krop og sind.

Tag på yogarejse

Det er meget populært at tage på yogarejse. Det er den ultimative oplevelse at dyrke yoga på et eksotisk sted i østen sammen med andre yogier. Det kan være både meget lærerigt og en helt utrolig stor oplevelse. Du behøver ikke at være eliteudøver for at få virkelig meget ud af at deltage i sådan en rejse, hvor der er fokus på yoga, ro og en stemning, der er helt speciel.

Drømmer du om at tage på en yogarejse, selv om det kniber med finanserne, så skal du ikke nødvendigvis opgive drømmen af den grund. Du bør altid forfølge dine drømme, og hvis du nu kunne komme afsted på turen for lånte penge, så kunne den drøm faktisk gå i opfyldelse. Et lån 10.000 kr. kan faktisk få dig igang.

Oplevelser for livet er der ikke mange af. En yogarejse kunne være sådan en for dig.

Du skal så bare gøre op med dig selv, om det økonomisk set vil være attraktivt nok for dig, hvis du tager et lån for at finansiere rejsen. Det kommer selvfølgelig til at tage noget tid at betale pengene tilbage, og det skal du være indstillet på. Til gengæld kan det gøre det muligt for dig at tage på en drømmerejse. En anden mulighed er naturligvis at spare op til rejsen.