dd33

I denne artikel ser vi nærmere på en personlig træner pris, og hvilke fordele du kan få ud af, at gøre brug af en personlig træner til din træning. Er du derfor på udkig efter en personlig træner, men er lidt usikker på personlig træner pris og fordele, så kan du læse med videre her i artiklen, og få din viden du søger.

Fordele ved en personlig træner

Der er gode fordele ved en personlig træner, når du skal have resultater med din træning. En personlig træner har alle de kompetencer og viden der skal til, for at du kan få mest ud af din træning. Dertil vil en personlig træner kunne presse dig til det maksimale.

 

Du vil også kunne få lagt en diæt til din træning, så din kost går hånd i hånd med træningen. Særligt kosten er et meget afgørende parameter for, at du får succes med din træning, og at du opnår de resultater du ønsker.

Personlig træner pris

Personlig træner pris kan svinge meget, og vil blandt andet afhænge af, om du kun vælge enkelte træningstimer, eller om du vælger hele forløb, og hvor der er penge at spare på, at vælge et helt forløb.

 

Dertil er der forskel på kompetencer, uddannelse og erfaring, hvilket gør en personlig træner pris forskellig, alt afhængig af disse og andre faktorer. En god personlig træner koster i omegnen af 500 kr. per time, eller træningssession, og mellem 5-10.000 kr. for et forløb med 10 timer, og alt afhængig af om der inkluderes ekstra, såsom kostvejledning.

Her finder du en god personlig træner

På personligtræner.dk finder du gode personlige trænere til gode priser, og som har alle de kompetencer, uddannelse og erfaring der skal til, for at du ender med et godt resultat. Med personligtræner.dk, finder du med garanti en personlig træner, der vil opfylde alle dine ønsker og behov til din træning.