dd33

Du har en lang række muligheder at vælge mellem, hvis du ønsker at træne. Langt de fleste beslutter sig for traditionel styrketræning i et fitnesscenter. Som regel handler dette dog mest af alt om, at de ikke er opmærksom på, at der findes andre træningsmuligheder.

Faktum er dog, at der findes en bred vifte af muligheder, som du kan vælge mellem. Derfor er det også vigtigt, at du vælger med omhu, så du får valgt den mest hensigtsmæssige træningsform. For at kunne gøre dette, er der flere ting, du skal tage højde for.

Skal harmonere med dine mål

Det er naturligvis vigtigt at vælge en træningsform, der harmonerer godt med dine mål. Hvis du ved, at du har et ønske om at tabe dig, skal den passe til dette. Hvis dit mål derimod er at blive mere tonet eller få mere muskelmasse, skal du vælge ud fra dette.

Kun ganske få træningsformer kan bruges, uanset hvad dit mål er. En af dem er EMS, hvilket er en forkortelse for Elektronisk Muskel Stimulering. Med denne form for træning kan du både forbrænde fedt og styrke dine muskler på 20 minutter. Lyder det som noget for dig, så prøv EMS i København.

Skal passe til din tidsplan

At skulle vælge træningsform er bestemt ikke let, da der er flere forskellige ting at tage højde for. Blandt andet er det også vigtigt at finde en form for træning, som passer til din tidsplan. Det er især tilfældet, hvis du har en både travl og kompakt kalender.

Igen er det værd at fremhæve EMS, da du på denne måde kan klare en hel træningssession på kun 20 minutter. Selvom du ikke bruger lang tid på at træne, får du alligevel et stort udbytte. Kun 20 minutters EMS-træning er nemlig svarende til 90 minutters træning med høj intensitet.

Det skal være sjovt

Rigtig mange oplever, at de efter et stykke tid ender med at miste motivationen. Der er dog mindre risiko for, at det kommer til at ske, hvis du har det sjovt med din træning. Derfor kan det kun anbefales, at du også har fokus på dette, når du skal vælge din træningsform.

I denne forbindelse er der naturligvis ikke noget, der er rigtigt eller forkert, da der er delte meninger om alle træningsformer. F.eks. er der mange, der synes, at EMS træning er sjovt, mens andre ikke bryder sig om det. Find derfor ud af, hvilken form for træning, du kan more dig med.