dd33

Når du dyrker motion, skal du selvfølgelig give alt, hvad du har. Det er vigtigt, at du presser dig selv til det yderste, hvis du vil have det maksimale ud af din træning. Dette gør sig gældende, hvad enten du løber, spiller tennis eller styrketræner.

Hvad mange desværre glemmer er, at det er mindst lige så vigtigt at restituere. Får du ikke slappet af og restitueret tilstrækkeligt, kan det ende med at have store konsekvenser. Derfor er det helt afgjort ikke værd at løbe denne risiko.

Manglende restitution kan resultere i skader

Det er meget vigtigt, at du sørger for at sætte tid af til at restituere, når du er færdig med at træne. Det betyder naturligvis, at du hurtigst muligt skal kunne slappe helt af. Ligeledes betyder det også, at det er vigtigt at afholde sig fra yderligere fysisk aktivitet.

I denne forbindelse er det vigtigt at sige, at der ikke findes et bestemt antal timer, der skal gå, inden du igen må dyrke motion. Der er ganske enkelt for stor forskel på hver enkelt persons krop til, at det er muligt at give et konkret svar på dette.

Mange får ikke restitueret ordentligt

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er mange, der ikke får restitueret ordentligt. Det er ærgerligt, at det forholder sig på denne måde, da det ofte fører til skader. Faktisk kan det føre til slemme skader, der gør motion og træning umuligt i en periode.

Omvendt er der også mange, der misforstår det. De tror, at det er nødvendigt at sidde stille på sofaen i flere timer efterfølgende. Det er naturligvis ikke tilfældet. Du vil f.eks. sagtens kunne løbe eller styrketræne om morgenen, for derefter at tage på arbejde.

Hvordan kan man optimere sin restitution?

Ville du ønske, at der fandtes en måde at koge to dages restitution ned til mindre end en time? Så er du heldig, for det gør der faktisk. Netop dette kan du opnå med de såkaldte recovery boots. De er lavet til at optimere din restitution, når du har dyrket motion.

Hvis du ønsker at prøve recovery boots efter motion, er det ikke ensbetydende med, at du selv skal investere i et par. Derimod findes der flere steder, hvor du kan prøve dem for en mindre sum. Bliver du meget glad for dem, kan du overveje at købe dine egne.