dd33

Når man er vandt til at træne flere gange om ugen, så har man masser af energi til livet. Men der er lige nogle vigtige ting at huske for at beholde en sund livsstil uden for træning. Vi plejer at fokusere på specifikke måder at være sund på og det kan betyde, at vi ignorerer andre vigtige ting.

At holde din krop i form er en af de bedste ting, der man kan gøre for sig selv og man drager fordele af det, som for eksempel længere livstid. Men hvis man ikke passer på sin krop også uden for træning, så kan kroppen lide, når den ikke behøver det. 

siddende kvinde

Det er vigtigt at slappe af

Det er enormt vigtigt, at man giver sig selv tid til at slappe af. Det gælder for alle, der laver motion men især for dem, der træner mere end 4 gange om ugen. Hvis man ikke finder tid til at hvile kroppen, så helbreder musklerne sig ikke, som de skulle og man risikerer for at komme lettere til skade. 

At finde tid til at slappe af kan dog være svært, hvis man godt kan lide at have det travlt. Hvis du er en, som har brug for mere tid til at hvide kroppen men kan ikke lide at se TV, så kan du prøve computerspil. 

Computerspil er noget man kan gøre, imens man sidder ned og hvide sig. Der er også gamer stoler, der hjælper kropsholdningen og gør det behageligt at hvide kroppen.

sund mad

Spis sundt

Det er også vigtigt at huske at spise sundt, især hvis man træner meget. Grunden til det er, at kroppen konstant forsøger at reparere sig selv og det kan den ikke, hvis der mangler brændstof. Det man spiser, betyder enormt meget for, hvordan man kommer til at have det i sin krop, uanset hvor ofte man træner. 

Der er dog nogle måltider, der er vigtigere end andre. Afhængigt af din rutine, så er morgenmad mindre vigtig end aftensmad eller frokost. Det man skal huske er at have en store hovedret, som kunne enten være ved frokosttid eller aftensmad, bare den er der.