dd33

De store ligaer i Europa har nået sin ende for denne sæson. Manchester City, Paris Saint Germain, FC Barcelona, Juventus og i skrivende stund ligner det, at Bayern München har kunne lade sig krone som nationale mestre og kan nu se frem mod en transfersommer med en masse forventet aktivitet på alle planer. PSG, Manchester City og Juventus ventes alle at investere i forsøget på at kunne løfte Champions League pokalen i 2019/2020, alt imens Real Madrid angiveligt har 500 millioner euro at shoppe for, i forsøget på at indhente FC Barcelona i toppen af spansk fodbold.

Europæiske stjernespillere søger måske nye veje

Hvor nogle af Europas fodboldkonger sidder meget tungt på tronen, er der andre, der kan forvente heftig modstand fra andre hold for at genvinde mesterskaberne næste sæson. Så hvilke af Europas stjernespillere der skifter adresse, kan du kan læse mere om på https://www.fodbold-transfers.dk/. Dette kan have stor indvirkning på, hvor henne de forskellige pokaler lander næste år. Der er jævnligt rygter om Ajax’ Matthijs De Ligt, PSG’s Neymar og Barcelonas Coutinho og Juventus’ Paulo Dybala. Alle spillere der potentielt kan rykke et styrkeforhold både i den liga de forlader, og i den liga de ender i. Omend visse spillere nok vil være et større tab end andre. Coutinho ville kunne gøre en forskel de fleste steder, men har haft svært ved at få en stamplads i F.C. Barcelona, alt imens De Ligt er en absolut nøglespiller i Ajax Amsterdam.

fodbold

Disse danske stjerner er måske også på vej væk

Der er også et par danskere, der kan stå over for nye græsgange. Mathias Zanka Jørgensen og Jonas Lössl skal måske væk fra Huddersfield, Yussuf Poulsen er angiveligt varm i flere klubber, og Kasper Dolberg kan muligvis være en spiller, der søger nye udfordringer, efter at have været inde og ude af Ajax holdet i hele sæsonen. Som med kampene kan man kaste sig ud i online spil på transferaktiviteterne, og til det kan man med fordel følge med i nyhederne, eksempelvis når Poulsen i artiklen https://extra.bet365.dk/news/da/Fodbold/Bundesligaen/poulsen-vil-ikke-vak-fra-leipzig udtaler, at han nok bliver i Leipzig sommeren over. Med danske briller kan det blive rigtig spændende, såfremt spillerne vælger rigtigt. Dolberg lignede en spiller tæt på et internationalt gennembrud i Ajax, hvor der endda gik rygter om, at Barcelona havde ham på listen. Ved indkøbet af Klaas Jan Huntelaar kunne man læse i artikler som på http://sport.tv2.dk/fodbold/2017-06-01-ajax-henter-stjerneangriber-hjem-men-dolberg-er-nummer-et, at Dolberg stadig ville være førstevalg. Men skader, ustabile præstationer og stærke holdkammerater har placeret danskeren på bænken.

Når vi når til, at ligaerne starter op igen, bliver det spændene at se, om Real Madrid kan tage det forventede ryk, om Liverpool kan fortsætte med at udfordre Manchester City, eller om andre engelske hold også vil op og lege med næste år. Om Dortmund kan hænge på Bayern München, og om nogle hold kan udfordre ellers suveræne PSG og Juventus i de nationale ligaer. I Danmark skal det også blive spændende at se, om de andre klubber kan udfordre FC Københavns plads på tronen, som de tog tilbage efter en utrolig stærk sæson. Spændende bliver det uden tvivl overalt.