dd33

Man kam altid arbejde på selv, sine evner og sine kommunikationsevner – sine evner i at indgå i et team og frembringe et godt resultat ved hjælp et godt samarbejde. Og netop det punkt med at skabe resultater, er meget vigtigt for en virksomhed, men også for det individuelle individ, der opnår selverkendelse og anerkendelse ved at skabe resultater. En måde, hvorpå I kan styrke samarbejdet på arbejdspladsen, er ved at melde teamet til teambuilding i København.

Lær hinanden bedre at kende og find jeres styrker frem

Ved at melde jer til teambuilding i København, vil i lære hinanden at kende på nogle helt andre måder, end I gør nu. Det er sundt at fjerne de sædvanlige fysiske rammer for en stund, hvor man har sin daglige gang og sociale vaner. Her har man nemlig typisk et specifikt adfærdsmønster, hvor man agere på samme måde hele tiden. Hvis I melder jer til teambuilding i København, kan i komme ud i helt nye omgivelser og prøve hinanden af på helt andre måder.

Dette kan skabe nogle helt anderledes relationer, hvor I lærer hinandens styrker og svagheder bedre at kende, ligesom i lærer nye sider af jer selv at kende. Nye, fælles oplevelser er med til at styrke fællesskabet. Ved teambuilding kan I komme ud og få en masse god motion og bruge kroppen til at løse opgaver. Det, at bruge kroppen, kan for mange skubbe dem ud af deres komfortzone, men det kan samtidig løsne stemningen op kollegaerne imellem.

Vælg spændende teambuilding kurser i København

Ved at melde jer til teambuilding København, kan i både komme ud i indendørs og udendørs teambuilding. Af udendørs rammer omkring teambuilding, kan I eksempelvis komme ud i:

 • Dyrehaven
 • GPS løb
 • GoBoat
 • Copenhagen Caple Park

Af indendørs rammer for teambuilding, kan der blandt andet vælges mellem:

 • DGI Byen
 • Blocks and Walls

Her bliver I mødt af nogle erfarne instruktører, der både har den nødvendige teoretiske viden, men også personlig erfaring. Det kan eksempelvis være instruktører med baggrund som:

 • Tidligere udsendt
 • ATV instruktør
 • Adventure education
 • Coaching uddannelser
 • River Rafting guides

Forskellige kurser i teambuilding København

Der kan vælges forskellige forløb i forhold til teambuilding, alt efter hvor meget tid I vælger at sætte af til det, og hvor meget i føler, i gerne vil udvikle jer. Teambuilding kan ryste teamet bedre sammen, men det kan også lære jer nye måder at tænke på. Det kan lærer jer mere om, hvordan i bedst samarbejder med andre, og hvem i rent faktisk skaber de bedste resultater med i teamet.

Teambuilding kan også give jer nye værktøjer til, hvordan i håndterer en presset arbejdsdag, og hvordan i kommunikerer og arbejder bedst muligt sammen med andre under pres. I lærer at bruge jeres kreativitet og gribe opgaver an på andre måder, end i er vant til, og hvor i skal påtage jer andre roller, end i er vant til på arbejdspladsen.

Ved teambuilding København kan I deltage i aktiviteter, hvor det kræver, at i reagerer hurtigt og korrekt. Her gælder det derfor om at finde de bedste teknikker til god kommunikation, så hurtigt som muligt, hvis man gerne vil være på det vindende hold.

Teambuilding København: Lær at samarbejde korrekt og hurtigt under førstehjælp

Det er også muligt at tage et kursus i førstehjælp, hvor I som et team skal hjælpe hinanden med at løse en tilspidset situation, hvor en person/dukke teoretisk set er i fare og i skal handle hurtigt uden at lave kommunikationsfejl. Alt i alt er der en form for teambuilding for alle. Alt dette findes som teambuilding København. Et sådan kursus vil styrke sammenholdet, samarbejdet og give et bedre socialt miljø på arbejdspladsen.

teambuilding