dd33

Håret skal også være sundt. Det hører med til din krop og hvis du går op i sundhed og velvære på et generelt plan for din krop, bør du også gøre det for dit hår. 

Læs med i denne artikel for nogle gode råd om hvordan du tager godt vare på dit hår.

Shampoo

Benyt kvalitetsprodukter

Der er stor forskel på mærker indenfor hårprodukter og nogle er så absolut bedre end andre.

Det kan være meget fristende at gribe ud efter den allerbilligste variant nede i supermarkedet og hvis du ikke har et stort budget at gøre godt med, så er det endda meget forståeligt, at du vælger at gøre netop dette. Overvej dog alligevel om dit hår ikke er noget, som du gerne vil investere i. 

Ofte behøver det ikke at koste det hvide af verdenen at benytte gode hårprodukter. Med et mærke som American Crew kan du nemt finde frem til nogle rigtig gode produkter, som er sunde at bruge i dit hår samtidig med at de er forholdsvis billige.

Husk samtidig på, at du faktisk ikke behøver at bruge så voldsomt meget af produktet af gangen. Hvis du for eksempel vasker dit hår med shampoo, skal du ikke bruge mere end en klat på størrelse med en to-krone – uanset hvor meget hår du så har! Det er kun din hovedbund som du bør benytte shampoo på alligevel og der er trods alt ikke så stor forskel på størrelse af hovedbunde. 

Frisør

Få frisøren til at tage de døde spidser

Det kan være dyrt at gå til frisør, men det kan samtidig være en af de bedste ting du kan gøre for at dit hår ser rigtig godt (og sundt) ud. En frisør kan lynhurtigt få taget de døde spidser og dermed give nyt liv til dit hår. 

Find frem til en god frisør i dit nabolag som ikke koster alverden og har fået gode anmeldelser. Det vil sige, at hvis du bor i Århus skal du naturligvis lede efter Frisør Århus

Vær heller ikke bange for at prøve nogle forskellige frisører af, indtil du har fundet det rette valg for dig.