dd33

Holder du af at cruise afsted i din bil, enten herhjemme eller i udlandet, og synes du, at det er fedt at komme ud at opleve noget nyt og at få luft under de fire hjul? Så er det bare om at fylde tanken godt op og at komme afsted.

Er du ude på en rigtig lang tur, så bør du stoppe op og få motioneret flere gange om dagen. Det er både sundt og afvekslende for dig.

roadtrip

Motioner efter forholdene

Når du er på langfart, så kan du ikke nødvendigvis forberede, hvordan du kan komme til at motionere. Du kan jo altid smide dine løbesko ned i bagagerummet. Dem kan du godt få brug for. Ellers handler det om at se dig omkring for at kunne motionere sådan, som der nu er mulighed for.

Du kan godt gå hen at blive noget tung bagi, hvis du ikke får bevæget dig i løbet af dagen, mens du kører derudad. Se mere her, hvis du vil have mere information om, hvorfor det er vigtigt at motioneret dagligt.

Når du er på det vildeste road trip

Det kan være langt nok at køre fra København til Skagen og tilbage igen, men skal du virkelig opleve et rigtigt road trip, så må du en tur over Atlanten. Forestil dig at du cruiser ud ad Route 66 i en åben amerikanerbil. Kunne det være noget?

Så så man lige dig cruise afsted i Californien og videre ud ad den endeløse rute. Veje, der synes uendelige, og du kan køre i timevis uden at se andet. Så kan du godt trænge til at strække benene og at bevæge hele kroppen.

Du kan lægge et dagligt træningsprogram, eller du kan improvisere eller freestyle, som du nu bedst kan det på det pågældende sted. Så kan du køre videre efter din træning.