dd33

Kender du det? Du tager i træningscenter og arbejder dig rundt på de forskellige maskiner. Du arbejder hårdt og sveder. På et tidspunkt bliver du tørstig. Du har bare skiftet maskine fire gange, før du satte din drikkedunk fra dig sidst. Nu skal du bruge din værdifulde træningstid på at lede efter den og hente den. Du bliver kold og spilder tid.

Det er ikke verdens undergang, men det er et lille irritationsmoment, der hele tiden ligger og forstyrrer din træning. Det er der igen, hver gang du træner og i al den tid, ud træner. Det gør din træning mindre sjov og medvirker måske til, at du har svært ved at komme af sted.

Det er ikke nødvendigt at leve med sådan et problem. Du kan løse det. Så hvis du er træt af netop det problem, så får du her et smart trick, der kan løse det:

Brug en magnet

Det er et nemt fix og en rigtig god løsning på problemet at bruge en magnet. Du sætter simpelthen bare en magnet fast på drikkedunken, og så kan du tage den med rundt og hænge den på maskinerne. Maskinerne er lavet af metal, så med en magnet på drikkedunken kan den sidde fast på dem. På den måde kan du have din kilde til væske med dig hele vejen rundt til alle maskinerne.

Tricket kan fungere med enhver form for drikkedunk. Det kan være nemmere at sætte magneten fast på visse typer af drikkedunke, men det er bare et spørgsmål om at finde en god lim. Udover en drikkedunk og en god lim skal du bruge en kraftig magnet. Den skal være kraftig nok til at kunne holde drikkedunken oppe, når der er vand i den. På Larko.dk kan du finde en egnet magnet til tricket. Og mon ikke du har en kontaktlim liggende?

Fordele ved tricket

Der er mange fordele ved at benytte dig af det her trick. Er du i tvivl, om det er noget for dig, så overvej fordelene her:

  • Du har altid din drikkedunk lige ved hånden.
  • Du skal ikke gå og lede efter den.
  • Du bliver ikke kold, fordi du skal finde og hente den.
  • Du spilder ikke din tid.
  • Det er nemt – du skal bare kunne lime.
  • En drikkedunk er billig, så du kan altid købe en ny, hvis det ikke fungerer for dig.