dd33

Du kender sikkert følelsen – der er ikke noget bedre end at komme hjem under en varm bruser eller sænke kroppen i et karbad, når du kommer hjem fra en hård træning. Dog er varme bade ikke just godt for hverken miljøet eller din økonomi. Derfor bør du overveje at anskaffe dig en akkumuleringstank, der opbevarer det varme vand. Derudover får du tips og tricks til, hvordan du kommer i gang med at dyrke yoga. Læs mere nedenfor og bliv endnu klogere.

Blikkenslager

Derfor skal du investere i en akkumuleringstank

Som bekendt giver en aktiv træning ømme led og muskler. Det kan være en hård session, og derfor har du med sikkerhed brug for at stå et par minutter under bruseren, ligeså snart du træder over dørtærsklen. Dog kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du prioritere varme bade flere gange dagligt. I den forbindelse er der mange fornuftige fordele forbundet med at spare på vandet – du skåner nemlig ikke kun din økonomi, men også miljøet.

En akkumuleringstank er kort fortalt en buffertank, som man også kalder den. Helt konkret opbevarer den nemlig dit varme vand, når du tilkobler den dit varmeanlæg. Faktisk går den ind og skåner varmepumpen ved at opbevare ekstra varmt vand, så varmepumpen ikke behøver at starte og lukke kontinuerligt. En akkumuleringstank går altså ind og supplere dit varmeanlæg og kan i øvrigt forbindes flere forskellige kilder – blandt andet fjernvarme, pillefyr og solvarme. 

Derfor sparer du på vandet 

Årsagen til at du med en akkumuleringstank kan spare på vandet, er netop fordi den hjælper dig med at opbevare det varme vand i længere tid end normalt. Det vil altså siger, at den gemmer noget af det vand, der allerede tidligere er blevet varmet op. Invester du i en akkumuleringstank, kan du således spare en god sum penge. I den forbindelse kan du fortsat træne jævnligt og tage gode og lange bade. Dog kræver det, at du har plads nok til at få tanken installeret. Der findes heldigvis mange alternativer, som du kan læse meget mere om på denne side. 

Kvinde-yoga

Dyrk yoga og træn dig til et bedre velvære

Hvis du ikke allerede dyrker det, bør du overveje yoga. Hvis du er tilhænger af en hverdag i balance og går op i, at din mentalitet og styrke skal være stabil, bør du overveje yoga. Her får du nemlig mulighed for at skabe en indre balance, der giver ro i sind. Samtidig får du mulighed for at øge din udholdenhed, når det kommer til din fysik. Hvis du prioriterer at gå til yoga et par gange ugentligt, vil du hurtigt opleve at få en sundere livsstil og et endnu bedre helbred.

Der findes en helt masse yogaudstyr, som du kan investere i, hvis du gerne vil prøve kræfter med denne anderledes form for træning. Her kan du måde finde tøj og måtter, som du enten kan bruge i dit eget hjem eller til specifikke yogatræninger. Det vigtigste er blot, at du finder noget udstyr, der netop giver dig gode bevægelsesmuligheder, samtidig med at du føler dig komfortabel. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du altid forhøre dig hos forskellige forhandlere og spørge dem ad.