dd33

Nogle gange har man bare ikke tid til at gå på alle mulige hold forskellige steder i byen. Der er transporttid. Det koster penge. Men det er jo ret sjovt at lave noget andet end at løbe den der kedelige tur. Dette er der heldigvis en løsning på. Der findes nemlig et væld af sjove måder at komme i form på derhjemme. Her kan du træne på lige det tidspunkt, hvor du har tid. Læs mere her og få inspiration.

 Kvinde og musik

Hvad gør dig glad?

Det første, du skal overveje, er naturligvis, hvad der gør dig glad. Det skal være sjovt at dyrke sport. Det skal give dig et stort smil på læben. Det skal give dig energi og ikke tage energi fra dig. Det må være hovedreglen. Derfor er det også værd at bruge fem minutter på at overveje, hvad der egentlig gør dig glad. Måske kan du komme i tanke om noget, du kan huske, du elskede, da du var barn? Når du har tænkt dig om, er det selvfølgelig bare at få ført det ud i livet og prøve at se, om det stadig er noget, der bringer det helt store smil frem.

Dans og musik i ørerne

Rigtig mange mennesker elsker at danse. Følelsen af fest og farver er en helt fantastisk følelse at have i kroppen. Nu tænker du måske, at dans vel ikke kan tælle ligeså meget som en løbetur. Her tager du helt fejl. Hvis du giver den godt gas i en halv time med dine yndlingssange i ørerne, styrker du både kredsløbet, din muskulatur og ikke mindst din rytmesans. Så det er bare med at komme høretelefonerne i ørerne og få hofterne i gang!

Gymnastik i haven

Drømmer du dig tilbage til tiden, hvor du kunne slå vejrmøller dagen lang? Så kan det måske sagtens lade sig gøre stadig. Faktisk er vejrmøller og andre spring fra gymnastikkens verden virkelig styrkende for kroppen. Der kræver nemlig mere, end man lige tror at bære sig selv. Hvis du synes, det lyder spændende, kan du købe en mini airtrack til haven og naturligvis også en pumpe til airtrack. Der skulle jo nødig opstå nogen skader. 

sjippetorv

Sjipning i takt til musikken

De fleste synes også at sjipning er sjovt. Men mange bliver desværre træt af det efter kort tid. Det er en skam, da sjipning faktisk er helt genial træning. Du får pulsen hurtigt op og styrker specielt lægmusklerne rigtig meget. En måde, hvorpå du ikke mister interessen så hurtigt, er ved at sætte musik i ørerne. Prøv så at holde takten til musikken. Dette er udfordrende, fedt og på samme tid god træning. Du kan eventuelt blande dine sange, så der skiftevis kommer hurtige og langsomme takter.