dd33

Der findes mere eller mindre et utal af stillinger og positioner dig og din partner kan foretage på lagenerne og hvis man sammenligner blot en lille smule med nogle af de træningsformer der findes i fitnesscenteret, så er du jo nok heller ikke i tvivl om, at sex er lige med motion. Om ikke andet kan du i hvert tilfælde mange gange mærke det dagen efter, at der har været gang i den under dynerne. Sex som motion skal dog gerne være med lidt ekstra gang i den og mangler du lidt ekstra til at spice festlighederne op, så kan du se et godt udvalg af sexlegetøj her.

Sex som motion giver mere end du måske forestiller dig

En fræk quicky eller en traditionel missionærstilling giver måske ikke den største bevægelse i længere tid ad gangen, men det giver faktisk mere end du måske forstiller dig. Du behøver nemlig ikke at have gang i en vaskeægte sex-seance for at øge forbrændingen en hel del. Måske har du også lagt mærke til, at til trods for du måske ikke lige føler du laver helt så meget i sengen, så kan du alligevel blive forpustet og det er da heller ikke unormalt at du kommer til at svede. Kombinationen af hormoner og de nydelsesfulde bevægelser er nemlig med til at øge kondition og øge forbrændingen en hel del mere end hvis du løb en tur i samme tidsinterval.

Der er altså ingen grund til at undgå sex såfremt du gerne vil have lidt ekstra ud af træningen. Hvis du ikke har fundet den helt rette partner til heftig romance, kan du også kigge på et spændende nyt produkt, der giver mulighed for dette – det er måske ikke sex som motion på samme måde som med et andet menneske, men det kan måske for nogle være bedre end ingenting.

Træning på hjemmefronten kan ske hvor som helst og når som helst

Dig og din partner har sikkert ingen problemer med at være aktive i sengen, men har i også overvejet at motionen kan tages med hvor end i er? Der er flere og flere der tager udfordringen op med sex som motion på lidt mere kreative steder. Det betyder altså også, at der slet ikke er noget utraditionelt ved lige præcis sex på køkkenbordet eller nede i havens blomsterbed. Det er vigtigt at holde gang i fantasier og sexlyst har nogle gange brug for lidt variation for at holdes ved lige.