dd33

At gøre noget godt for sig selv og andre kan være mange forskellige ting. For nogen er det motion og fitness, mens det for andre er et godt glas vin, når ungerne er puttet. For andre igen, kan det være at gøre noget godt for andre, lige meget hvad, så er det godt for sjælen at gøre noget, der gør dig glad. 

Hvad enten du er mest til at gøre noget for dig selv, din business eller for andre, så kommer her tre gode bud på ting, der med garanti vil komme til at betale sig i smil – både på den korte og den lange bane.

Dig selv

Vil du gerne forkæle dig selv, men er det svært at finde tiden og overskuddet til at tage ud og få ordnet håret eller lavet en ansigtsbehandling, så kan du med stor fordel gøre det hjemmefra. Det bliver måske ikke den store makeover eller frugtsyrepeeling, men du kan sagtens forkæle både hud, hår og negle med lækkerier hjemme på badeværelset. 

computerskærm med statistikker

Håret

Giv dit hår en god omgang forkælelse ved at gøre det fugtigt og fordele en gavmild håndfuld kokosolie i spidserne eller fra øreflippen og ned. Dæk håret med en plasticpose eller badehætte og lad det virke så længe du gider, men mindst ½ time. Når der skal ud, er det vigtigt, at du fordeler shampooen i håret, inden det gøres vådt, ellers er olien svær at få ud.

Ansigtet

Lav din egen skrubbemaske af 1 del kokosolie, 1 del honning og 2 dele sukker. Fordel det forsigtigt i ansigtet og skrub med rundt bevægelser. Skyl af med lunkent vand og dup ansigtet tørt.

Neglene

Er du træt af flossede og skøre negle, så giv dig selv den helt store manicure med et professionelt gelesæt fra www.chekos.dk til hjemmebrug. Det giver din muligheden for at lave smukke, spændende og farverige negle i præcis den længde du ønsker dig. 

hund snuser til godbid

Din business

Vil du gerne gøre noget godt for din virksomhed og dine kunder, så er det måske nu, du skal investere i en seo optimering. Der er rigtig mange firmaer, der har specialiseret sig indenfor området og som kan hjælpe dig med at tiltrække de helt rigtige kunder til din hjemmeside. Er du en lokal forretning i eksempelvis Ringkøbing, der ønsker at henvende sig mere målrettet mod lokale kunder, kan du overveje at hyre en specialist i netop lokal seo i Ringkøbing. Ved at vælge et lokalt firma får du den bedste løsning og kan være helt sikker på, at din hjemmeside og firmaets arbejde retter sig specifikt mod seo Ringkøbing.

Din firbenede ven

Måske er det også tid til at forkæle din firbenede følgesvend lidt ekstra indimellem. Det kan naturligvis være en lang, hyggelig gåtur i skoven eller ved stranden – det vil de fleste hunde sætte stor pris på, men det kan også være noget andet og noget, der i hvert fald får smilet frem hos menneskets bedste ven – nemlig en godbid. Hos canem.dk kan du vælge mellem mange forskellige lækre og sunde godbidder til din hund. Her er både store og små, sprøde og bløde, så du kan finde præcis det, din firbenede ven er mest glad for – og så kan du eventuelt toppe det af med en god, lang gåtur i yndlings terrænet, det er et sikkert hit hver gang.