dd33

Er du konstant på udkig efter nye måder at kombinere sjov og motion på? Der er ingen tvivl om, at der er forskellige muligheder indenfor dette område. Dog har du sikkert aldrig tænkt over, at du både kan have det sjovt, komme i god form og gøre noget godt for din forretning på én og samme tid. Det er muligt med forskellige erhvervsnetværk, der ugentligt arrangerer forskellige ture både herhjemme i Danmark og i udlandet. Det kan være alt fra cykling til løb. Har du lyst til at læse mere om, hvordan du kan forbedre konditionen, samtidig med at du gør noget godt for din forretning på en sjov måde, er du kommet til det helt rette sted.

Skab fremtidige arbejdsrelationer, mens du motionerer

Det er højst sandsynligt de færreste mennesker, der har hørt om et erhvervsnetværk. Det kan eksempelvis være et erhvervsnetværk, hvor cykelsporten er omdrejningspunktet, og hvor du kan have det sjovt, møde nye mennesker og måske skabe nogle fremtidige arbejdsrelationer. På arbejdsmarkedet er det utroligt vigtigt, at man konstant sørger for at netværke og møde nye mennesker. Dette foregår oftest indendørs i mødelokaler rundt omkring i landet. Hvorfor ikke i stedet netværke og møde nye mennesker, mens du sidder på en cykel, så du samtidig kan komme i bedre form?

Du kan udvikle din forretning siddende bag på en cykel

Der er tilmed mange erhvervsnetværk, der tilbyder cykelture rundt omkring i Sydeuropa på forskellige netværksrejser. På den måde er der mulighed for, at nye venskaber kan knyttes i helt nye og spændende omgivelser, så din forretning kan udvikle sig. Det er som sagt vigtigt, at du prioriterer forretningsudvikling, og hvem siger, at det nødvendigvis behøver at være en sur pligt? Det kan lige så godt finde sted på en cykel i bjergene i syden – og så kan I jo med fordel slutte dagen af med vin fra Sydafrika, så I sammen kan fejre jeres nye venskab.

Kombinér alle dine interesser i et erhvervsnetværk

Det handler ganske enkelt om at kombinere alle sine interesser og drage nytte af dem. Der vil med garanti opstå nogle bedre arbejdsrelationer, hvis I formår at snakke om andet end bare jeres virksomheder. I stedet bør I inddrage jeres andre interesser også, hvad end det handler om cykling, løb, vin eller noget helt fjerde. Sport og vin er noget, de fleste mennesker kan snakke med om, og det er derfor gode omdrejningspunkter, når man skal ud at møde nye mennesker. Din virksomhed vil med garanti kunne udvikle sig i en mere positiv retning ved, at du bliver medlem af et netværk, hvor der bliver snakket om andet end bare erhverv.

Arbejd på din form, mens du har det sjovt

Når man er selvstændig, er der sjældent særligt meget tid i kalenderen til at forbedre formen eller til at dyrke nogle af ens andre interesser. Ved at være medlem af et erhvervsnetværk har du mulighed for at kombinere alle dine interesser. På den måde kan du have det sjovt, mens du netværker, gør noget godt for din virksomhed og arbejder på din form. Det handler om at udnytte tiden bedst muligt, og det er netop her, at et erhvervsnetværk er en rigtig god idé.