dd33

Julen bevæger sig mod os hurtigt, og flere og flere vil generelt ødelægge deres typiske diæter; og øger deres vægt med et par ekstra kilo. Ser man objektivt på situationen, er maden omkring julen ikke så forfærdelig. Lav et plan således at du kun kommer til at vælge de godbidder, du spiser på en kyndig måde. Julefølelsen skal tages op til fornyet overvejelse, da man ikke absolut behøver at spise de ting, der øger ens vægt og ofte så vil man kunne komme langt med nogle sunde julesnacks.Hvis man har børn kan dette godt vise sig at blive en lille smule sværere, for så går det nok ikke at man undlader at have diverse julekager og julegodter inde i huset.

Uanset hvad, så er der alligevel nogle ting, man kan tænke over, når juletiden nærmer sig, så ens vægt ikke lige pludselig begynder at stige helt voldsomt og man bliver nødt til at tage et nytårsfortsæt, der hedder, at alle kiloerne skal smides igen. 

Kom ind i daglige rutiner i julen

Det gælder primært om at komme ind i nogle daglige rytmer og rutiner så det ikke er så svært at holde sig fra de søde sager hele tiden. 

Den første rutine, som man hurtigt bør tilegne sig, er at få dyrket en del ekstra motion i julen. Man kan måske beslutte sig for, at man under julen eller i de første 24 dage af december skal ud og løbe mindst 3-4 gange hver eneste uge. Hvis man giver sig selv dette løfte så vil det også hjælpe på ens form og sikre, at selvom man skulle risikere at spise en kage for meget, så kan man stadig have lidt god samvittighed.

En anden ting man kan gøre er at sætte sig ned og så synge julesange hver morgen. Hvis man beslutter sig for at starte dagen med et brag, så man har god energi til resten af dagen, så kan det helt sikkert være en god ide at benytte sig af!

Køb kun til de små

Køb kun juleslik og andet godt til dine børn. Her nytter det ikke noget at der lige kommer lidt ekstra ned i kurven når man er ude og juleshoppe. Du bliver nødt til at tænke på dig selv og det gør man kun ved ikke at købe for mange unødvendige og usunde sager. 

Hvis du ikke har børn derhjemme, så er det en hel del lettere da man derfor bør lade brunkager og andre julesager blive væk fra ens indkøbsvogn. 

Vær stærk

Det er ikke let at holde sig fra alle disse gode ting, for for de fleste af os så er julen så tæt forbundet med disse ting, at det kan være svært at undvære. Men når det så er sagt så gælder det som altid blot om at være stærk, for hvis man er vedholder så skal det nok kunne lade sig gøre at holde vægten gennem hele julen og nytåret.