dd33

Når det kommer til gode råd om at komme i gang med motionen, så anbefaler alle eksperter at du skal gøre motionen sjov, for det man synes er sjovt, er logisk vis også noget man gerne vil blive ved med at gøre.

Men hvad gør man så hvis man synes motion er røvsygt udover at eksperimentere.

Her er 3 gode tips der kan hjælpe dig med at finde frem til den motion du synes er sjov.

Motion for konkurrencemennesket

Er du konkurrencemenneske og elsker du bare at vinde, så kan du have stor gavn af at dyrke motion der er konkurrencepræget.

Her skal du starte med at vurdere om det er nok for dig at vinde som et hold, da du så f.eks. med fordel kan tilmelde dig håndbold, fodbold, eller volleyball, men også mere alternative sportsgrene som kaproning eller ultimate.

Vil du vinde udelukkende på baggrund af din egen indsats kan badminton eller sprint løb hvor du træner i mellem konkurrencerne være noget for dig.

Motion for dig der elsker at lære noget nyt

Nogle mennesker har det bare bedst med at lære noget helt nyt, og finder det både sjovt og underholdende at lære noget nyt, og samtidig giver det en stærk belønnings følelse, når man mestrer det nye.

Overvej derfor ting du endnu ikke kan og evt. kunne tænke dig at lære. Det kan være alt lige fra folkedans til en særlig svømning art som f.eks. rygcrawl. På rygcrawl.dk finder du alt du skal bruge til svømning.

Vil du gerne udfordres mentalt kunne orienteringsløb også være en mulighed.

Motion for den sociale

Har du en god veninde eller en hel flok, og elsker du at være social, så har du også mange muligheder for at dyrke motion. Det er dog en god ide at dyrke motion hvor der er tid og plads til at snakke imens.

Det kan f.eks. være på en gåtur, en cykeltur, evt. en tur i bowlinghallen. Der findes masser af muligheder for at være social mens man dyrker motion, hør evt. dine venner eller veninder om hvad de kunne have lyst til for at få flere ideer.

Motion for gameren

Der findes et stort udvalg af spil hvor man skal bevæge sig. Det kan være pokemon go, lets dance, wii fit osv.

Det kræver selvfølgelig at du installerer en app eller har den rigtige konsol, men faktisk kan du sagtens game dig til at komme i god form.