dd33

Motion er godt og sundt, og det handler om at finde en motionsform, som man gider at gøre igen og igen. Motion skal nemlig ikke være kedeligt, det skal gerne motivere til mere motion, så man kan holde sig sund og rask. Der findes mange former for motion, også dem man normalt ikke tænker så meget over. 

Fitnesscenter

De gængse former for motion

De fleste kender godt til motion, og ved også godt, at der er mange måder at opnå motionen på. Det mest normale er en tur i fitnesscentret, en gåtur eller en løbetur. De fleste kender den slags motion og vil ofte ty til den motion som det første. Det er bare ikke alle, der bliver inspireret af den slags motion. Det bliver sværere og sværere at tage sig sammen til at tage løbeskoene på, og selvom man har de bedste intentioner, så ebber motivationen lige pludselig ud. 

Heldigvis findes der motion, som med garanti kan motivere igen og igen, og det er faktisk noget, som mange gør i forvejen. De fleste tænker bare ikke over, at det faktisk er en form for motion. 

Sjov sammen

En alternativ form for motion, som med garanti motiverer igen og igen 

Ikke mange tænker over det, men når gør det, man plejer at gøre, mens man ser porno, så dyrker man faktisk motion. Det er både, hvis man gør det selv, eller hvis man er sammen med sin partner. Begge former giver en form for motion, men selvfølgelig særligt, hvis man er to, der hygger sig. 

Det er en slags motion, som man ikke så tit taler om, men faktisk kan man forbrænde vældigt mange kalorier på den måde. Det er også en sjov måde at motionere, som med garanti aldrig bliver kedelig.