dd33

Vil du gerne være bedre til at dyrke motion? Det kan være svært altid at få motiveret sig selv til at få løbet en tur eller på anden måde dyrke motion. Derfor er det en god idé at gøre motion til en del af hverdagen, da man på denne måder derfor ikke tænker så meget over, at man skal lave motion. Det bliver også meget sjovere at dyrke motion, hvis det er noget, du godt kan lide at lave. 

Cykel i hverdagen

Lav praktiske ting

Selvom at det måske ikke altid er lige sjovt at lave praktiske ting i huset, så skal de klares, og man kan derfor ligeså godt få noget motion ud af det. Du kunne f.eks. sætte en god sang på, og dermed danse dig igennem støvsugningen. 

Derudover kan du også få utrolig meget motion ved at gå ude en hel dag og lave havearbejde. Der er en masse ting, der skal fikses i haven som f.eks. skal der slås græs, og der skal derudover også klippes hæk og laves en rensning af tagrender

For at gøre denne slags arbejde sjovt kunne man tage hele familien med i haven, men derudover gør det det også bare lidt sjovere, når man tænker på, hvor meget motion man får. Dog kan det nogle gange være lidt for hårdt at rense tagrender selv, også hvis man f.eks. ikke har det rigtige udstyr. 

Derfor kan man med fordel få hjælp udefra. Find dermed din tagerenderenser på Amager eller hvor du ellers bor. 

Gå eller cykel på arbejde

Når man gerne vil lave mere motion i hverdagen, så handler det også om at gøre motion til en vane. Du kan derfor f.eks. få mere motion ved at cykle eller gå på arbejde. Derudover sparer du også co2, når du vælger at lade bilen stå stille. 

Selvom at det tager længere tid at cykle eller gå, så er det helt sikkert tiden værd. Udover motion får du nemlig også frisk luft, hvilket kan være en fantastisk måde at starte dagen på. Det kan derudover også sørge for, at du kan holde din koncentration i løbet af dagen, når du lige har været ude og få noget frisk luft.

Tagrender

Find en sjov sport eller hobby

Det vil altid være sjovere at dyrke motion, når man laver noget, man godt kan lide. Derfor kan du med fordel finde en sjov sport eller hobby, som du kan dyrke i din fritid. Og hvis man så kan få nogle af sine venner eller veninder med, så kunne det være endnu sjovere at gå på et hold. 

I kunne f.eks. starte et oldboyshold på, men derudover kunne i også bare aftale, at I f.eks. hver onsdag gik eller løb en tur. Dermed kan motion blive lidt sjovere og hyggeligere.