dd33

Er du blandt de mange motionister eller sportsudøvere, der synes, at det giver en ekstra dimension til din træning, når du kan måle dine præstationer og se dine resultater i tal? Det kan i hvert fald betyde meget, hvis du konkurrerer mod dig selv. Du skal jo helst gøre det mindst lige så godt som sidste gang, du trænede. Og helst bare en smule bedre. Så bliver du mest tilfreds med dine præstationer.

Mange bruger et pulsur med flere funktioner på til at måle diverse værdier i forhold til den enkelte præstation. Hvis mindre kan gøre det, så kan du for eksempel kigge på en side som Nedtælling online.

motion

Hvad er nedtælling online?

Nedtælling online er et super enkelt nedtællingsur, der ligger online. Det er meget nemt at bruge, og selv et barn kan få glæde af sådan en nedtælling. Du indstiller det antal timer, minutter og sekunder, som det digitale ur skal tælle ned fra. 

Det er fire knapper, du kan trykke på:

  • Start
  • Pause
  • Stop 
  • Reset

Mere behøver du ikke for at bruge dette online nedtællingsur. Hermed kan du nemt måle dine præstationer på tid. Hav det for eksempel på din telefon, så har du det altid ved hånden. Det er ret smart.

Hvad kan et nedtællingsur bruges til?

Sådan et ur har ikke en bred vifte af funktioner. Det kan faktisk kun en ting. Det er til gengæld en ret anvendelig funktion, det har. Det kan nemlig hjælpe dig til at tælle, hvor mange gange du kan udføre en bestemt øvelse i et bestemt tidsrum.

Hvis du for eksempel gerne vil vide, hvor langt du kan løbe på fem minutter, hvor mange armbøjninger du kan lave på tre minutter, eller hvor langt du kan cykle på en time eller lignende, så er uret perfekt.

I det hele taget kan du bruge uret til at tage tid på dine motions- eller træningsaktiviteter. Det kan både være motiverende og aktiverende. Det kan være det lille ekstra skub, du har brug for for at yde lidt mere.

Hjælp din træningskurve godt på vej

Et nedtællingsur kan sagtens være med til at motivere dig til at yde noget mere, når du træner. Dermed kan det være med til, at din træningskurve bliver støt stigende. Det er en forholdsvis simpel måde at sikre dig, at du lige giver den et ekstra nyk, når du træner eller motionerer.

Det ligger i de fleste mennesker, at de godt kan lide det pres, der ligger i en konkurrence. Og er det en konkurrence mod dig selv og dine egne præstationer, så er det stadig en faktor, der har en vis betydning.

Hvem vil ikke gerne gøre det bare lidt bedre end i går?

Telefon

Få motion hver dag

Uanset hvilket træningsniveau du befinder dig på, så er det vigtigt, at du sætter dig som mål, at du får motioneret hver eneste dag. Det kan du gøre på forskellige måder. Det vigtigste er, at du holder dig i gang. Og du bør også helst presse dig selv bare lidt, så du forbedrer din form og din styrke. 

Er du sportsudøver på et vist niveau, så bør du presse dig selv mere end en smule. Til det formål er en online tidtagning et perfekt hjælpemiddel. Så simpelt som det egentlig er, så kan det sagtens sætte gang i noget ekstra effektiv træning.