dd33

Vi vil alle sammen gerne dyrke mere motion, men det kan godt være temmelig svært at få det udlevet i praksis. Dit liv er sikkert travlt, og du har uden tvivl mange forpligtelser, du skal overholde. Derfor handler det om at gøre motionen så tilgængelig som muligt. Det betyder, at den både skal være sjov og nem at tilgå. Hvordan får du så det til at fungere? Læs med her.

Parkour

Find sjove måder at bevæge dig på

Først og fremmest handler det om, at du skal finde de motionsformer, du synes er sjovest. Det er meget forskelligt, hvad vi er til. Nogle kan lide at følge trends som hot yoga eller parkour, men andre er mere til klassiske motionsformer som løb, cykling og svømning. Der findes mange forskellige holdninger til, hvilke slags motion som er sundest, men i virkeligheden betyder det ikke så meget. Det handler om at føle sig tilpas og komme ud og få frisk luft – og være klædt rigtig på gymnastiktøj til piger eller drenge gør en verden til forskel når man dyrker gymnastik.

Det allervigtigste er nemlig, at du får en eller anden form for motion. Om det så er ved motionscykling, rundbold eller intens styrketræning er ikke afgørende. Så længe du får pulsen op flere gange om ugen og kan fastholde motivationen, er du faktisk nået rigtigt langt. Et af de helt store problemer er nemlig, at folk går i gang med at dyrke motion, men stopper efter et stykke tid, fordi de ikke orker det. Det skal du helst undgå, og derfor er det altså helt centralt, at du finder ud af, hvilke motionsformer du synes er sjovest og mest overskuelige.  

Renovation

Integrer motionen i din hverdag

Der er rigtig mange måder, hvorpå vi kan integrere motion i vores hverdag. Det behøver ikke at være fitnesscenter og omklædning til fancy løbetøj det hele. Vi kan nemlig sagtens få bevæget kroppen og få pulsen op uden decideret at have motionen som formål.

Det kan for eksempel være, når du gør rent derhjemme. Det kan være rigtig hårdt at støvsuge, så du kan jo altid lige presse en ekstra støvsugning ind i løbet af ugen eller aftale med din partner, at det er dit job fra nu af. Så får du både mere motion og en glad kæreste!

Du kan også tage fat på nogle store projekter, som tvinger dig til motion i hverdagen. For eksempel er en boligrenovation en perfekt måde at få mere motion på. Samtidig er det ret svært at lade sådan én ligge, når du først et gået i gang, hvilket tvinger dig til at arbejde videre. Der er selvfølgelig mange forskellige grader af renovation; der er naturligvis forskel på at rive det hele ned og at give din bolig et frisk pust. Hvis du mest trænger til det sidste, kan du finde alt til boligen hos www.nordlyhome.dk. Her finder du inspiration til dit boligprojekt, som ikke kun sikrer dig et flot hjem, men også masser af motion.