dd33

Haven er et dejligt sted, hvor man kan slappe af i det gode vejr og holde grillaftener, men i haven kan man også sagtens få pusten op – og faktisk er det også lige lidt sjovere at dyrke motion, hvis man gør det i nogle flotte omgivelser.

Hvis du gerne vil blive bedre til at få motion ude i det blå, får du herunder lidt inspiration til, hvordan det nemt kan gøres.

Ryk træningen udenfor, når vejret er godt

Der er mange, som har en lille træningsrutine, som sagtens bare kan laves i hjemmet, og som ikke nødvendigvis behøver at foregå i et fitnesscenter. Til den slags øvelser er det nemlig tit nok, hvis man bare har en yogamåtte eller lignende, som man kan lave øvelserne på.

Når vejret så bliver bare en lille smule varmt, er det altså helt oplagt, at du rykker disse øvelser ud i haven. Der kan du nemlig bedre ånde, og så er det også bare lidt mere spændende og motiverende at dyrke motion ude i den dejlige, friske luft, hvor man ovenikøbet også har nogle flotte grønne omgivelser at se på.

Havearbejde kan være hårdt

Hvis du ikke er så meget til almindelig træning og motion, er der en anden mulighed. Du kan nemlig sagtens bruge havearbejde som en form for træning, da det kan være ret hårdt. Noget som eksempelvis Algebehandling af tag vælger mange at få ordnet af professionelle, men ellers er der en masse andre opgaver i haven, som du sikkert selv kan klare. Der er i hvert fald noget græs, der gerne skal trimmes en gang imellem, og hvis du også dyrker nogle forskellige planter i din have, er det også en form for havearbejde, der sagtens kan gøre dig lidt forpustet.