dd33

Der er rigtig mange sjove og sunde ting man kan gøre sammen som par, men det er ikke ret mange af os, der gør det. Vil i gerne i bedre form og samtidig finde gnisten i forholdet igen, så er motion og sund livsstil måske ikke en dårlig ting at gøre sammen.

Et fælles projekt kan være starten på en helt ny måde at være sammen på. Efter mange års samvær kan de fleste af os godt savne noget nyt, der kan få pulsen lidt op og give sved på panden – så hvorfor ikke gøre det sammen?

Start langsomt

Hvis motion ikke er noget I har gjort sammen før, så er det altid en god ide at starte langsomt og finde noget I begge to vil synes om.

Det er vigtigt ikke at blive overmodig, for det er sådan rigtig mange ender med at give op igen, men, hvis I i stedet vælger at lægge langsomt ud er chancerne endnu større for at lykkedes. Det kan være noget så enkelt som at gå en tur i raskt trav, eller cykle en tur i skoven.

kom i form

På den måde kan I finde et fælles tempo og lære at træne sammen. Er det noget for jer kan I langsomt skrue op for tempoet og begynde at løbe.

Husk at grine

Det bedste ved at gøre noget sammen er også at skabe nye minder og oplevelser, der giver en fælles hverdag og en samhørighed, der ellers godt kan være svær at finde efter mange år sammen.

Når I er sammen giver det også plads til at få smil og grin frem hos den anden og på den måde genfinde de varme følelser, der førte jer sammen.

Det er ikke alle der mister gnisten eller bare trænger til at gøre noget nyt sammen, men der er ikke nogen, der ikke vil have godt af at gøre noget aktivt og hyggeligt sammen.

Man behøver ikke at grine højt og længe hele vejen ned gennem skoven, men et godt grin kan løsne op for spændinger og frigive endorfiner i kroppen, der er med til at gøre os lykkelige.

Pust til gnisten

Er de vanlige former for motion ikke noget for jer, så er der den mere folkekære lagengymnastik tilbage, som langt de flest par dyrker på et mere eller mindre professionelt plan.

Selv om I er kommet over alderen, hvor den slags handler om børneproduktion, så betyder det ikke, at det ikke kan være både sjovt og få pulsen helt op hos jer begge.

Grib chancen og pep hyrdetimerne op med sex tøj eller måske noget mere pikant, hvis i har modet på det. Lagengymnastik er også en form for motion.

strand