dd33

Det er vigtigt at motionere ofte i en eller anden grad. Det kan eksempelvis være en gåtur eller en tur i fitnesscenteret. Dog kan det været svært at finde motivationen til at få trænet kroppen, da hverdagens travlheder kan gøre en træt og udemattet. Derfor er det en god ide, at finde en måde du kan forblive inspireret til at dyrke motion, hvori du også kan hjælpe andre med at finde motivation. Du kan på den måde både hjælpe dig selv og dem du holder af med at passe på jeres kroppe.  

Gruppe_dyrker_sport

Del dine oplevelser med motion online 

Hvis du ofte dyrker motion, og motion er en del af din ugentlige rutine, så kan det være en sjov ide at dele din fitness rejse online. Med YayHosting kan du ”hoste” din egen hjemmeside, som du for eksempel kan lave til en blog. På denne blog kan du skrive om, hvordan du forbliver motiveret til at træne. Du kan dele denne blog med dine venner og familie, så de kan blive inspireret af din aktive hverdag.

Yderligere kan det muligvis hjælpe dig med at bibeholde dit gåpåmod i forhold til fitness. Idet du har en blog, kan det være at du føler dig mere inspireret til, at lave ting som du kan skrive om. I dette tilfælde er det motion. Læs mere om hosting her og bliv en host for en fitnessblog. 

Skab en fitnessfokuseret omgangskreds 

Hvis du omringer dig selv med venner, som også motionerer, er det nemmere for dig også at forblive aktiv. Det kan endda være, at du og dine venner kan være aktive sammen. I kan alle sammen motivere hinanden til at dyrke motion. 

Sammen kan I tage i svømmehallen, løbe en tur, tilmelde jer en dansetime og meget mere. Alt er en smule sjovere, når man gør det sammen.

Yoga_på_standen

Dyrk motion som er sjovt for dig 

Motion behøver ikke kun at handle om at løbe og løfte vægte, hvis du ikke er fan af det. Du kan sagtens motionere, så det giver mening for dig, og så du nyder det. Hvis du elsker at danse, kan du starte til dans. Det kan også være, at du har en fast aftale med en ven hver uge, hvor I kan danse sammen eller lave noget andet sjovt og aktivt. Dette gælder alle former for træning. Du bestemmer selv, hvordan du vil aktivere din krop, og derfor kan du motionere på den bedst mulige måde for dig.