dd33

Er du et af de mennesker, der går og hænger hele tiden? Vil du gerne holde op med det? Så skal du bare se at komme i gang med at gøre noget ved det. Det kan nemlig godt lade sig gøre at gøre noget ved det. Hvis du vel at mærke ikke har en fysisk lidelse, der får dig til at hænge.

Der er flere måder at gribe det an på – både med mere motion og holdningskorrigerende tøj. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at gøre noget ved problemet.

krop

Holdningskorrigerende tøj

Det kan være svært bare at rette ryggen helt af sig selv. Det er nok blevet til en vane for dig at hænge lidt og at falde sammen i kroppen. Så du skal være opmærksom på det hele tiden, hvis du vil ændre på din dårlige vane uden hjælp.

Heldigvis er der hjælp at finde. Du kan nemlig få dig noget holdningskorrigerende tøj. Med lidt hjælp og støtte fra dit tøj kan du nemmere blive bedre til at få en god holdning.

Det handler ikke bare om, at det ikke ser kønt ud, når du hænger. Det handler også om din sundhed. Det er ikke godt for din krop, og det kan give smerter og ømhed. Det kan give skader på din ryg og i nakkeregionen, og smerterne fra de skader kan forplante sig til resten af din krop. Så ret ryggen, og få hjælp fra dit tøj, hvis du har brug for det.

Motion

Det er også godt for din holdning, hvis du er i god form. Når du er frisk og stærk, kan du nemmere holde den rette holdning. Du vil også gøre det mere automatisk, når du bruger din krop mere og har en bedre fornemmelse af den.

Mange former for motion vil gavne. Kan du få styrket din kernemuskulatur, er det godt. Lav ryg- og maveøvelser. Men lav også anden motion, så det ikke kun er de gammeldags mavebøjninger. Tag fx en tur på en crosstrainer hver dag. Så får du bevæget kroppen og styrket en del muskler.

Penge

Finansiering

Hvis du hverken har holdningskorrigerende tøj eller en crosstrainer, kan det være dyrt at komme i gang med din nye gode holdning. Men der er jo ikke noget vigtigere end din sundhed. Så lån dig til pengene, så du kan komme i gang med det samme. Læs mere om lån, og kom i gang i dag.