dd33

Der er ingen tvivl om, at det er fysisk hårdt at blive forælder. Selvom et lille barn ikke virker som en tung byrde helt fysisk, er det alligevel hårdt at bære rundt på en baby i længden. Der er dog råd at hente, og med en Najell Lift, kan du gøre livet som forælder til en baby meget nemmere. Læs med her hvis du vil vide, hvorfor du skal investere i en Najell Lift. Det er en investering, som du bestemt ikke vil fortryde.

Hvad er en Najell Lift egentlig?

En såkaldt multifunktionel Najell Babynest Sleepcarrier Lift består af en madras i topkvalitet med tilhørende bæresele. Her kan din nyfødte baby ligge trygt og godt. En Najell Lift passer til langt de fleste barnevogne, men kan altså derfor også tages op af selve barnevognen, så barnet kan løftes med madras. Derfor er en Najell Lift nem at have med rundt i hjemmet men altså også, når du er på farten med den lille pusling. Den er multifunktionel, fordi bæreselerne samtidig kan bruges på kroppen til at bære rundt på barnet.

 

Hvad er fordelene ved en Najell Lift?

Der er utroligt mange fantastiske fordele og egenskaber ved en Najell Lift. Hvis du først har investeret i en, kommer du ikke til at forstå, hvordan du nogensinde har levet uden den. Liften er udviklet helt specifikt til at give dit barn den bedst mulige søvn. Du skal huske på, at jo bedre din baby sover, jo bedre sover du også selv. Derfor kan du lige så godt give dit barn de bedste vilkår for en god søvn i løbet af dagen. Madrassen kan også tage op af selve liften, så barnet kan ligge på madrassen på gulvet. Babyer sover bedst i omgivelser, som de kender. Derfor kan det være en fordel for dig at bruge madrassen flere steder end blot i barnevognen. Najell Babynest Sleepcarrier Lift findes i mange forskellige farver, så du kan få lige præcis den farve, som du bedst kan lide. Måske du kører et farvetema i dit babyudstyr? I så fald findes der både Matta Black, Sandy Beige, Morning Grey og Heritage Green. Najell Lift er egnet til spædbørn omkring 8 kg.

 

Alt i alt er der virkelig ikke en god grund til ikke at gå ud med det samme og købe denne smarte sag! Held og lykke med dit nye uundværlige udstyr.