dd33

Mange er af den holdning, at man skal hjemme fra for at få den gode motion eller den fyldestgørende træning. Det er heldigvis helt forkert. Faktisk kan du få en både udfordrende og god træning i egen baghave.

Det handler bare om fantasi, leg og ikke mindst en god portion lyst til at tænke din motion anderledes. Dermed ikke sagt at man ikke kan nøjes med at bruge havens aktiviteter som et godt supplement til ens almindelige træningsrutiner eller i en presset hverdag, hvor der er ekstra langt ned i fitnesscenteret.

Hold balancen imellem havens æbletræer

Balancen og de muskler som vi bruger, når vi skal forsøge at holde balancen, er faktisk relativt oversete. Det er en stor fejl, som mange godt kunne lære noget af. Spænd et godt tov op imellem havens æbletræer og forsøg dig med at holde både koncentration og balance.

Det er faktisk sværere end det ser ud og i hvert fald et super supplement til ens andre træningsrutiner. Har du ikke et æbletræ i haven, så besøg https://xn--bletrer-lxaf.dk/ og læs mere om alle de fordele man har med æbletræer i baghaven.

æblertræer

Frem med yogamåtten i det fri

Et fantastisk supplement til en aktiv livsstil er yoga. Måske har du allerede stiftet bekendtskab med yoga, eller måske tænker du: ”sådan noget pjat”. Faktum er bare, at yoga kan give dig de muskler og den form for motion, som kan være med til at forvandle kroppen.

Yoga er mere end bare muskeltræning, det er også med yoga, at du opnår en form for ro i hovedet. Find derfor havens smukkeste og mest rolige plads og brug den til meditation og daglige yogarutiner. Det kan virkelig noget, når man først får yoga ind under huden og lærer at slappe af i de forskellige fysisk hårde stillinger.

Styrketræn i træerne

Endelig er der selvfølgelig også god mulighed for den hårde fysiske træning i baghaven. Brug træerne til pullups, spænd reb i træerne og lav forskellige øvelser for ryg, arme og overkrop. Træstammen, som blev fældet sidste efterår, kan bruges som vægt og trappen op imod terrassen kan bruges som stepbænk.

motion

Det handler i virkeligheden om at se mulighederne i ens baghave. Brug fantasien og beslut dig for at få den gode træning, når du starter op.

De gode udstræk

Endelig giver haven også mulighed for at få strækket ud og komme ned i gear efter en hård fysisk træning eller en løbetur. Man må ikke undervurdere musklernes behov for at strække ud og den ro, som kroppen også har brug for.

Restituer i solen og nyd at din have kan meget mere end at danne ramme om blomster og natur. Det er også her du kan få den sjove motion og den tilstrækkelige træning, hvis bare du sætter din egen fantasi på prøve.