dd33

Sengen er et af de steder, man opholder sig allermest i løbet af 24 timer. Det er den, man vågner op fra om morgen, klar til at begynde på en ny dag. Og det er også den, man møder igen, når man skal sove eller slappe af efter arbejde. Når man bruger så lang tid et sted er kvalitet rigtig vigtigt. Der er intet værre end en dårlig nats søvn, det kan ødelægge hele dagen. Men sengen er også den, man bruger, når man er syg, eller vil flade ud foran tv’et. Og derfor kan en elevationsseng være en rigtig god idé at anskaffe sig, da det er komfort af alle højeste klasse. Her er en række fordele ved at vælge en elevationsseng.

Hverdagsluksus

En elevationsseng er intet mindre en absolut hverdagsluksus. Med en fjernbetjening i hånden kan du styre, hvordan madrassen skal være i forhold til din liggeposition. Så slipper man for at bruge en masse forskellige puder som ryglæn, hvis man skal se en god film eller læse en bog, inden man går i seng. Det er ikke altid så komfortabelt at sidde med en masse puder bag ryggen, og det er bestemt ikke optimalt, hvis man falder i søvn sådan. Det kan give mange smerter i ryg og nakke. Det er derfor en nem måde at tilføje lidt ekstra luksus til soveværelset. Derudover er den nem at få til at passe ind i indretningen. Hvis man kører den mere minimalistiske stil vil den passe rigtig godt ind.

Bedre nattesøvn

Med en elevationsseng får du en meget bedre nattesøvn, da sengen kan justeres netop til dit behov, og din foretrukne måde at sove på. Det er komfort af ypperste klasse. Har du ryg-, lænd- eller skulderproblemer er det bestemt også værd at investere i en, da den kan indstilles efter, hvad der vil hjælpe på dine smerter. Har man nogen af disse problemer, ved man, at søvn kan være noget af det hårdeste. Det er her, man slapper af og skal lade op til dagen efter, men for nogle vågner man blot i større smerter, end da man gik i seng. Derfor er det vigtigt at kigge efter den rette seng for dig. Når det kommer til nattesøvn, må man gerne være kræsen.

Vælg en split-topmadras

Det er muligt at få en elevationsseng i både enkeltmands- og dobbeltsenge. Det er dog også muligt at vælge en med en split-topmadras, der gør det muligt at justere hver side individuelt. Derfor skal man ikke skændes med sin partner om, hvordan man vil ligge. I kan blot justere jeres egen side, mens I stadig ligger i samme seng. Det giver samme fælleshed som ved en almindelig dobbeltseng, blot tilføjet af ekstra luksus. Der er altså mange muligheder ved en elevationsseng, og er et glimrende valg, hvis du ønsker den ekstra luksus i soveværelset. Når det kommer til søvn, er det helt sikkert værd at investere i noget, der holder længe, giver den allerbedste komfort og nemt kan fungere til indretningen.