dd33

Det er skønt med motion, og det er endnu mere fantastisk at få andre med. Driver du en sportsforening eller en sportsvirksomhed, så skal du huske at holde regnskab. Der findes flere online regnskabsprogrammer, som er lette at anvende, og nemme at oprette sig på. Dette er en nem og overskuelig måde at føre regnskab på, uden at skulle bruge en revisor eller flere timer på at skulle gøre det selv. Du kan for eksempel benytte regnskabsprogrammet Dinero, som er en gratis løsning og en god hjælp, til opstarten.

Du kan anvende deres program så snart du har oprettet dig. Du finder Dinero på: www.kassekladde.dk. På nuværende tidspunkt hedder de stadig kassekladde, men fra 1. Marts skifter de navn til Dinero. Du kan selvfølgelig fortsat gå i gang allerede i dag. Navneændringen har ingen betydning for brugerne.
Der findes selvfølgelig også flere betalingsmuligheder fra andre udbydere af online bogføringshjælp.

Bogføring_motion

Den vigtige bogføring

Alle virksomheder og foreninger skal føre regnskab, og dermed have styr på sine bilag. Man skal løbende i løbet af året indsende sine regnskaber. Det er dermed ikke nok med en enkelt årlig opgørelse. Her er det smart at anvende en regnskabsprogram, hvis man ikke vil benytte sig af en revisor til at gøre arbejdet. På SKATs hjemmeside kan du via virk.dk hente en skabelon til at lave kassekladde. Det er dog endnu nemmere blot at gøre brug af Dinero, der allerede er klar til brug, og som vil være det, hver gang du skal bogføre.

Det giver et godt overblik over, hvad der præcis kommer ind og ud til virksomheden eller foreningen. Dermed sparer man både en masse tid, samtidig med at man får styr på regnskabet og den lovmæssige bogføring. Du kan sikkert også bruge din tid bedre, end på regnskaber og excel-ark. Hvem kan ikke bruge mere tid på sjov i en ellers travl hverdag? Det er vidst de færreste.

Anvend tiden optimalt

Når du overlader regnskabet til et program, sparer du en masse tid på langsommelig bogføring. Den tid kan du for eksempel bruge på din sportsforening i stedet for regnsskabsnusseri. Enten kan du selv deltage mere fysisk aktivt, eller du kan optimere mulighederne for dine medlemmer, så de får alt det ud af deres sport, som de overhovedet kunne ønske sig.
Nu kan du altså i stedet fuldt hellige dig din træning for både dig selv og andre.

Bogføring_motion

Det vil med garanti løfte stemningen og motivationen for mange medlemmer. Har foreningen brug for flere midler, kan du udnytte den frigivne tid til at søge sponsorater i form af kontanter, udstyr, tøj eller andet, som kunne være kærkomment for jer alle. Måske der endda kan blive råd til endnu en ugentlig træningsdag, så kan alle få endnu mere af den sport, som de brænder for. Det er ren win win.
Find dit regnskabsprogram allerede i dag, og hop i træningstøjet med ekstra god samvittighed, da du nu kan klare to fluer med et smæk. Bogføring og mere motion på samme tid. God træning!