dd33

Når man får hund, finder man hurtigt ud af at selv de racer der skulle være mindst aktive, alligevel kræver en del motion for ikke at blive understimuleret. Det kan derfor være at et smut i hundeskoven er på sin plads, når du først har fundet ud af hvor det kan lade sig gøre henne.

Hvis din hund er begyndt at blive fræk og anderledes end før

Der findes mange forskellige slags hunderacer og det er helt korrekt at der er hunderacer der kræver at blive motioneret mere hver dag end andre, men at der helt kan komme tale at der ikke skal være plads til frit løb, er ikke noget der passer godt på nogle racer.

Dette er der mange der ikke bekendte med og derfor kan disse personer opleve til deres store overraskelse at deres hund begynder at blive fræk og ødelægge ting, selvom den aldrig har gjort noget lignende før. Oftest er der her tale om understimuli og så er det på tide at se sig omkring efter de forskellige hundeskove der er til fri afbenyttelse i Danmark.

Muligheder for at lade din hund gå uden snor

Hundeskoven er som det ligger i ordet en skov eller et naturområde hvor hunden kan få mulighed for at bruge alle de sanser der kan være tiltrængt at bruge. Det kan være meget forskelligt om din hund er mest til at have snuden i jorden og køre sig træt på de mange fremmede dufte eller om det bare skal være fuldt spæn hen over mark og eng. Uanset hvad, vil hundeskoven være en rigtig god løsning for jer.

Der er forskel på de hundeskove du kan finde rundt omkring i Danmark. Nogle hundeskove er indhegnet mens andre er åbne og der vil derfor også være forskellige regler for hvor vidt du kan lade din hund løbe uden en line. Uanset hvad så er det vigtigt at du ikke slipper din hund fri, hvis du på ingen måde kan kalde den til dig, for selv i et indhegnet område vil der kunne blive brug for at kalde hunden til sig, hvis f.eks. man render på en fremmed hund der ikke er lige så venlig.

Både du og din hund kan få stor glæde af at bruge hundeskoven

Hundeskoven er en perfekt løsning til dig der ikke som sådan har muligheden for at komme ud i den store natur ellers. Det kan være at du skal køre lidt for det, hvis du bor inde midt i København, men det er ret sikkert hele køreturen værd og der er ingen der siger at det behøver at være noget ma gør hver eneste dag.

Mange hunderacer der egentlig ikke som sådan har det store behov for at få fysisk hår aktivitet i løbet af dagen vil fint kunne nøjes med en dag i ugen hvor det er tid til at der rigtig kan fræses igennem og så er der jo også lige den fordel ved det, at det ikke kun er din hund men også dig der kommer ud for at få strækket benene og måske mulighed for at trække lidt andet luft ned i lungerne, end hvad der ellers kan lade sig gøre til dagligt.